Przepis na : obiad
Udka w tym wydaniu są bardzo smaczne i aromatyczne. Przygotowanie: 20 minut+co najmniej 3 godz marynowania Koszt: tanie Niedzielny rodzinny obiad zawsze obfituję w coś niecodziennego czegoś, co nie jadamy normalnie na tygodniu. Sama w tym momencie jestem na redukcji i przy moim planie dnia, gdzie mam go wypełniony poza normę nawet nie mam czasu na przyrządzanie takich smakołyków. Jednak, gdy nadchodzi weekend i spotkanie rodzinne trzeba wykonać coś pysznego i oczywiście mięsnego. Tym razem padło na udka w sło... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...