Witajcie!, dziś będzie z cyklu "nie marnuj jedzenia" i pogodzimy to najczęstszym cyklem "ale to pyszne" :P. Sprawa rozchodzi się o ser żółty, który jak wiemy
Kuchnia PROzdrowotnaKolejne spotkanie z wołowiną a w niej baweta, która to zaczyna gościć na stałe w popularnych dyskontach. Baweta to tak naprawdę porcja wołowiny pochodząca z łaty
Kuchnia PROzdrowotnaSezonowy klasyk czyli zupa szczawiowa to coś co trzeba zrobić w wiosenne dni!. Zdaję sobie sprawę że zupa ta ma tyle samo smakoszy co przeciwników dlatego
Kuchnia PROzdrowotnaDziś królują ziołowe inspiracje z rumiankiem na czele. Daje on ulgę żołądkowi, pomaga na alergie i działa przeciwzapalnie. Za sprawą młodej marchewki nasz wzrok się ożywi
Kuchnia PROzdrowotnaDzisiaj przepis na pyszne i bardzo łatwe do zrobienia ciasteczka chia z pomarańczą, wiórkami kokosowymi i płatkami owsianymi, można je także zrobić same bez pomarańczy będą
zdrowa vege kuchniaRobi się coraz cieplej, słonko z dnia na dzień bardziej nas będzie przygrzewać więc naturalną odpowiedzią na to są koktajle :) Z sezonowym rabarbarem, aromatyczną miętą czy
Kuchnia PROzdrowotnaPyszne, szybkie i bardzo łatwe do zrobienia ciasteczka, wystarczy wymieszać banana z wiórkami, uformować ciasteczka i upiec :) Składniki : - 2 banany (najlepiej dojrzałe) - 1,5 szklanki
zdrowa vege kuchniaKonkursy to zawsze wyzwanie, bo produkt zostaje nam z góry narzucony. Inną kwestią jest to czy go lubimy i tu trudno powiedzieć że się go nie
Kuchnia PROzdrowotnaNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Jedz zdrowo żyj zdrowo!Kolej na świeży szczaw który swoim kwaskowym posmakiem rewelacyjnie sprawdzi się w sałatce. Wraz z wędzonym łososiem, świeżą miętą, sałatą czy też pomidorkami malinowymi z pewnością
Kuchnia PROzdrowotnaKruche ciasto, najsmaczniejsze owoce: truskawki i maliny, gęsty budyń oraz lekka białkowa pianka - To musi Wam zasmakować!. Jak zawsze prezentuje przepisy proste a zarazem smaczne dlatego
Kuchnia PROzdrowotnaPowiem Wam szczerze że oszalałem na punkcie świeżych produktów! Po pierwsze urzeka mnie ich smak a po drugie moje samopoczucie po ich zjedzeniu staje się o
Kuchnia PROzdrowotnaMiałam buraczki i seler, które aż się prosiły, aby z nich coś zrobić. Dorzuciłam trochę suszonego estragonu, ale w dalszym ciągu brakowało jakiegoś kopnięcia. Dodałam więc
Szybko SzybkowarTe batony wymyśliłam, z wszystkich rzeczy jakie miałam pod ręką, dodałam płatki owsiane, słonecznik, siemię lniane, nasiona chia i starałam się uzyskać w miarę zwartą i
zdrowa vege kuchnia