Witam Was po małej nieobecności. Dziś bardzo szybki i łatwy przepis na obiad. Oczywiście nadal wykorzystuję szparagi póki
Życie na widelcuMiesiąc maj to sezon na szparagi, niestety trwa on bardzo krótko, dlatego należy spieszyć się z zakupem
Życie na widelcuTak jak obiecałam wstawiam przepis na muffinki. Przygotowałam je na wyjazd w góry, ponieważ zawsze w podróży każdy
Życie na widelcuNudzą Wam się kanapki do pracy, szkoły, czy na wycieczkę? A gdyby tak zastąpić je rolkami z naleśników, chrupiących wiosennych warzyw i dobrej jakości
Kulinarne InspiracjeNowy tydzień należy rozpocząć z odpowiednią dawką energii !! Dziś na śniadanie zajadałam się omletem na słodko. Tak naprawdę
Życie na widelcuZastanawiasz się jak można wykorzystać zakupione białko z jaj kurzych Newella? Czasem najprostsze przepisy są najlepsze! A zatem czas na jajecznicę z samych białek. Dzięki produktowi
Głodni Wrażeń - fit przepisyZielone koktajle to niewątpliwie jeden z hitów tej wiosny. Każdy ma swoją wersję tego wynalazku. Z jarmużem, z chia, z brokułami... Nasz zielony napój witaminowy to
Kulinarne InspiracjeKolejny przepis z serii łatwe, dobre, przyjemne. Przepis na ciasteczka, które zniknęły w dwie godziny, a to tylko dlatego, że schowałam pudełko! Ciasteczka są kruche i
Z Kuchni Do KuchniDługi czas już się zabierałam do zrobienia tej potrawy i nareszcie mi się udało. Na obiad polecam pitę
Życie na widelcuZnów na blogu pomysł na szybką pastę nie tylko do kanapek. Wytrawną masą można również wypełnić kruche tartaletki
Życie na widelcuPrzedstawiam Wam danie wielozadaniowe, czyli frittatę. Jest idealna na śniadanie lub lancz, można ją zabrać do pracy lub na piknik. Jest przepyszna na ciepło, ale po
Kulinarne InspiracjePrzy piątku naszła mnie ochota na kaszę, dlatego postanowiłam połączyć pęczak z warzywami. Wyszło bardzo smaczne i sycące
Życie na widelcuDzień po imprezie nie będzie tak twórczy jak planowałam Niemniej jednak w połowie dnia, jak siły wróciły, wzięłam się za gotowanie. W końcu tyle pysznych rzeczy
Głodni Wrażeń - fit przepisyTo danie wymaga trochę pracy, ale warto poświęcić pół godzinki na przygotowanie (kolejne pół godziny zajmie pieczenie). Jest pyszne, zawiera minimalną ilość tłuszczu, chude mięso
Kulinarne InspiracjeWiem, wiem, że można kupić, ale zrobić samemu w domu to po pierwsze frajda, po drugie oszczędność, a po trzecie pewność, co jest w środku
Kulinarne Inspiracje