PRZEPIÓRKI W PIELUSZKACH.

PRZEPIÓRKI W PIELUSZKACH.

PRZEPIÓRKI W PIELUSZKACH.

Przed świętami dostałam paczuszkę. W niej znalazłam butelczynę oleju rzepakowego, ponieważpostanowiłam wziąć udział w kampanii promującej ten olej.  O kampanii więcej dowiecie się naowej stronie : http://pokochajolejrzepakowy.pl/Dlaczego wzięłam udział? Od pewnego czasu zaczęłam zwracać uwagę na to, co i jak jem, jak sięodżywiam i czy żyję zdrowo.Dzięki akcji, poczytałam co nieco o oleju rzepakowym i używane dotychczas oleje zamieniłamwłaśnie na niego.Spójrzcie sami, jest o wiele bardziej wartościowy ni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki

Autor

KarmelitkaKarmelitka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, wegańskie, ryba, pasztet, wegetariańska, cebula, pieczenie, desery, tort, ciasto, torty, deser, przepisy na święta, drobiowe, ryba w ciescie, lekka, szynka, zdrowe przepisy, czosnek, kurczak, siekane, zdrowe, ryby na święta, szybki kurczak, pieczona szynka, pieczeń z szynki, dania z kurczakiem, kurczak z czosnkiem, szybki deser, szybki ciasto

Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
gruszka, 2 kwietnia 2013 15:04:52

U mnie już od dawna rządzi olej rzepakowy. Oliwę używam tylko czasami dla smaku, ale do pieczenia i smażenia tylko rzepakowy :) Przekonuje mnie zawartość omega-3 i witaminy E :)

Miss Oatmeal, 2 kwietnia 2013 21:27:54

No zazdroszczę tych wymyślnych obiadków! Chciałabym w końcu nabrać chęci do robienia takich wytrawnych smakołyków, a mi tylko słodkości w głowie ;)

Olimpia Davies, 3 kwietnia 2013 00:13:07

Uwielbiam olej rzepakowy, mam jego kilka rodzajów, a przepiórki pierwsza klasa!

toPestka!, 3 kwietnia 2013 00:48:57

ale zabawnie nazwałaś te przepiórki:) pysznie wyglądają!

zjedz_mnie, 3 kwietnia 2013 10:58:29

Jak na debiut to smakowicie Ci wyszły :)

Antenka, 3 kwietnia 2013 11:25:45

ale pychota!:)

ola in the kitchen, 3 kwietnia 2013 14:40:55

Bardzo smaczna propozycja na wykwintny obiad! A ja już od dawna stosuje tylko olej rzepakowy.

ugotujmyto.pl, 3 kwietnia 2013 20:40:29

Obłędnie wygladają te przepiórki:)!

Ola, 3 kwietnia 2013 22:12:19

te pieluszki to fajna sprawa widzę :D

Viola, 4 kwietnia 2013 00:00:05

Muszę poczytać na temat tego oleju. Zdrowszy od oliwy z oliwek, zaciekawiłaś mnie. Jeszcze nie miałam okazji przyrządzać przepiórki. Twój przepis brzmi prosto i smacznie, tak więc dziękuję za przetarcie ''przepiórczego szlaku'' ;) Tytuł posta bombowy!....(wydaje mi się, że zdanie o plastrach szynki jest nie pełne) Pozdrawiam ciepluchno :)

gin, 4 kwietnia 2013 22:02:40

Zdarzyło mi się jeść przepiórki, ale sama nie próbowałam ich przygotować. Kojarzyło mi się to z niezwykle skomplikowanym procesem... Twoje wyglądają obłędnie, a przepis nie jest przerażający - zapisuję do wypróbowania :)A nazwa dania świetna :)

ankawell, 4 kwietnia 2013 22:24:51

ten olej to nasze polskie złoto ... jest trochę tak , że "cudze chwalimy a swego nie znamy " ...w kuchni bardzo sobie cenie olej rzepakowy ... Przepiórki w cudownych pieluszkach :)

Justyna Gonczaronek, 15 kwietnia 2013 23:33:31

cudownie wyglądają :)

kulturakulinarna, 30 kwietnia 2013 14:20:16

Śliczne :)