P udding chia to od lat mój ulubiony sposób na zdrowy i szybki deser. To, co w nim jest najfajniejsze, to to, że nie wymaga on
Food SquarePrzepyszna pasta do chleba idealna o każdej porze roku. Smakuje do chleba znakomicie ale jest też super dipem do warzyw, polecam gorąco. Zabieramy się za miksowanie
Moje Małe CzarowanieJestem wielkim fanem wszelkich naleśników, które nie są z dodatkową porcją węglowodanów. Wprawdzie nigdy nie liczę i nie liczyłem kalorii, jednak zdrowy rozsądek
Dieta Rozdzielna i ZdrowieZnane wszystkim kulki energetyczne formowane są w nic innego jak...kulki 😂 Ja ten schemat chciałam troszkę zmienić i stworzyłam coś innego, a mianowicie kostki. Bardzo proste
Zdrowie na języku :PSzarlotka w wydaniu "na szybko i bez pieczenia" a dodatkowo pyszna i dietetyczna ! Choć szarlotka kojarzy mi się bardziej z okresem jesienno-zimowym myślę, że równie
Marcepanowa kuchniaKrem w porów - wersja 2 bez ziemniaków Składniki: 5 porów (biała, długa część) 1 cebula 3 ząbki czosnku 3 marchewki 1 pasternak seler - korzeń (niewielki kawałek
nietadietaPesto z bazylii do niedawna było dla mnie zupełnie niejadalne - gorzkie i dziwne w smaku. Dlatego dotychczas robiłam z natki pietruszki i rukoli . Kiedyś wykosztowałam się
Weekendy w domu i ogrodzieSKŁADNIKI: Spód: 1/2 szkl. daktyli 50 g płatków owsianych 30 g wiórków kokosowych 4 łyżki masła orzechowego Masa jabłkowa: 2 kg jabłek 4 łyżeczki agaru woda
Marcepanowa kuchniaWisienki na TOPie Sezon na wiśnie🍒 trwa, więc aż się prosi by pokazać, co można zrobić z wiśni, po za zjadaniem ich prosto
Dieta Rozdzielna i ZdrowieObiad przygotowany (jak z resztą większość u mnie) spontanicznie ze składników, które miałam w lodówce. Niewiele składników, wszystko wystarczy pokroić i dusić. Nic trudnego. A efekt
HealthyCreationsWróciłam ;) Pamięcią oczywiście do lat dzieciństwa i pięknych krzaków czerwonej porzeczki, która rosła tuż przy rodzinnym domu. Nie było ich dużo, ale jednak... zbierać trzeba było
Kuchnia w czekoladzieDziś również zapraszam Was na danie na bazie kalafiora. Są to delikatne kotleciki, bardzo szybkie w przygotowaniu. Ja je usmażyłam, ale pieczone też wyjdą świetnie, trzeba
Kasia Sarna