surowka z kapusty pekinskiej - 1017 przepisów (strona:16/68)

Serowe kotlety 72

być serwowane na ciepło jak i na zimno np z dodatkiem sosów, dipów. Ja u siebie podałam jako danie obiadowe z dodatkiem pieczonych ziemniaków i ukochaną przez wszystkich surówką z kapusty pekińskiej. Kilka zostało i zostały zjedzone jako przystawka na kolację. I jako przystawkę na różne okazje śmiało możemy serwować. Doskonale będzie smakować w towarzystwie czerwonego wina, winogron z półmiskiem(...)smażyć na złoto z każdej strony.Wyjmować na deseczkę wyłożoną ręcznikiem papierowym, na chwilę niech nadmiar tłuszczu się wchłonie. Od razu podawać z dowolnymi dodatkami. Polecam pieczone ziemniaczki, frytki, surówka. Lub na zimno z sosami. Smacznego:) Artykuł Serowe kotlety pochodzi z serwisu

gotuj ze mną
DROBIOWY KEBAB NA TALERZU 224

Użyłam mięsa drobiowego z fileta z kurczaka, ale w ten sam sposób można zrobić również kebab z innego rodzaju mięsa. Podałam go na talerzu z opiekanymi ziemniaczkami i surówką z kapusty pekińskiej oraz sosem czosnkowym, ale równie dobrze można podać go w bułce. Jak na domowe warunki jest naprawdę smaczny i niezwykle aromatyczny, a my chociaż wiemy z jakiego mięsa(...)pieczemy jeszcze przez około 30 min., aby mięso się zarumieniło. Po wyciągnięciu z piekarnika mięso ścinamy ostrym nożem z góry do dołu. Podajemy z frytkami lub ziemniaczkami opiekanymi i surówką

Kuchnia MagdaLeny
Kotlety mielone 120

podawać kotlety mielone? Mielone, możesz podawać z warzywami, oto kilka propozycji: Przepis na puree ziemniaczane Marchewka z groszkiem Buraczki zasmażane Sałata ze śmietaną Surówka z młodej kapusty Mizerią Surówka z kapusty pekińskiej Zrobiłeś ten przepis? Oznacz @ugotuj.przepis na Instagramie i hashtagiem: #UgotujPrzepis Podzielcie się w komentarzach z jakim dodatkiem najlepiej smakują Wam mielone 🙂 Artykuł Kotlety mielone pochodzi z serwisu Przepisy

ugotuj-przepis.pl
Pieczone mielone z boczkiem i mozzarellą 124

Bardzo prosty przepis na nietradycyjnego kotleta mielonego! Serowy środek, chrupiący wierzch! Z ziemniaczkami i surówką z kapusty pekińskiej smakuje wyśmienicie! Polecam na domowy obiad! 500 mięsa mielonego z szynki wieprzowej 1 cebula 3 jajka 3 łyżki świeżej natki pietruszki ½ pęczka świeżego szcypiorku 3 łyżki bułki tartej + do obtoczenia 100 g boczku wędzonego w plastrach 10 mini kulek mozzarelli Sól Pieprz

VioletoweKucharzenie
Surówka z kapusty pekińskiej i rzodkwi 77

0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} Super majonezowa surówka z kapusty pekińskiej i białej rzodkwi. Składniki: 1/2 główki kapusty pekińskiej 1 duża marchew 150 g białej rzodkwi 3 cm świeżego imbiru 100 ml oleju z pestek winogron 1 pełna łyżka

R'n'G Kitchen
TOFU PO KOREAŃSKU 138

trzcinowym) danie z tofu w roli głównej.   Dobre na ciepło i na zimno. Można odgrzać w kolejnym dniu.   Najlepiej smakuje z ryżem i opcjonalnie także z surówką z kapusty pekińskiej lub ugotowanym na parze brokułem.  Pokrojone na kawałki tofu doprawiamy do smaku, obtaczamy w mące, obsmażamy na rumiano, a na koniec krótko gotujemy  w pysznym gęstym

cool and minty
Wołowina z czerwoną fasolą 105

przyrządzeniem robi swoje, jest bardzo smaczne. Danie podane w towarzystwie ryżu, u mnie dodatkowo podałam sos słodko kwaśny, który uwielbiamy. Ale to oczywiście tylko sugestia. Doskonale sprawdza się surówka z kapusty pekińskiej ze świeżą papryką zieloną ,czerwoną . Pyszne, smaczne i kolorowe, zapraszam do przepisu:)) Składniki 700 g rumsztyku wołowego, pokrojonego w paski lub kostkę Marynata 3 zmiażdżone ząbki czosnku

gotuj ze mną
Pierś kacza w pomarańczach z pieczonymi ziemniakami 106

przed końcem pieczenia ułożyć wokół mięsa w naczyniu i zapiekać bez przykrycia. Przed końcem pieczenia sprawdzić miękkość mięsa widelcem. W razie konieczności czas pieczenia wydłużyć.Podawać z ulubioną surówką polecam kapustę pekińską. Smacznego:)   Artykuł Pierś kacza w pomarańczach z pieczonymi ziemniakami pochodzi z serwisu

gotuj ze mną
Pulpety z piersi indyka w sosie koperkowym 73

jeszcze chwilkę i zdjęłam z ognia.  Koperek posiekałam i dodałam do potrawy. Przemieszałam i odstawiłam na kilkanaście minut, by wszystko przeszło smakiem.  Podawałam z ryżem i surówką z kapusty pekińskiej.  Smacznego! Lidka tak wyglądały przed podaniem obsmażyłam pulpety podlałam wodą i gotowałam ok. 15 minut  Artykuł Pulpety z piersi indyka w sosie koperkowym pochodzi z serwisu Pieprzyć

Pieprzyć z Fantazją
Kurczak w złotej panierce 70

Cześć! Takie kotleciki posmakują wielu. Bardzo smaczny pomysł na obiad. Podałam je z tradycyjnymi dodatkami: ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej. Składniki: * 3 filety z kurczaka (ok. 60 dkg) * 2 łyżki mąki pszennej * 1 łyżka mąki ziemniaczanej * 3 jajka * 1 łyżka majonezu * 10 dkg żółtego sera * sól, papryka ostra, papryka słodka * 1 ząbek czosnku lub granulowany * olej do smażenia Filety

Pieprzyć z Fantazją
Karp w śmietanie czosnkowej 79

znoszę ości. Nie moczyłam wcześniej aby pozbyć się specyficznego aromatu ale okazuje się, że nie było takiej potrzeby, był wyjątkowo smaczny. Podałam z ziemniakami posypanymi koperkiem i surówką z kapusty pekińskiej. Ten zestaw polecam, to jest pyszne:) Składniki 700 g filetów z karpia 1 szt cebula, posiekana 1 szt czosnek, posiekany 300 ml kremówki sól, pieprz, przyprawa do ryb olej

gotuj ze mną
Cordon Bleu 98

znajdowało się nadzienie z sera i szynki, który po usmażeniu roztopi się i wypłynie po przekrojeniu. Cordon Bleu idealnie smakuje jako danie obiadowe z dodatkiem np. frytek oraz surówki z kapusty pekińskiej. Danie to jest szybkie i proste do przygotowania. Zasmakuje z pewnością dorosłym jak i dzieciom. Ja dzisiaj zapraszam Was na przepis przy użyciu schabu bez kości. Polecamy

FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne
Kurczak w złotej panierce 342

Cześć! Takie kotleciki posmakują wielu. Bardzo smaczny pomysł na obiad.  Podałam je z tradycyjnymi dodatkami: ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej. Składniki: * 3 filety z kurczaka (ok. 60 dkg) * 2 łyżki mąki pszennej * 1 łyżka mąki ziemniaczanej * 3 jajka * 1 łyżka majonezu * 10 dkg żółtego sera * sól, papryka ostra, papryka słodka * 1 ząbek czosnku lub granulowany * olej do smażenia

Pieprzyć z Fantazją
Brukselka – najlepsze przepisy 140

orzechami Brukselka w sosie szczypiorkowym z nerkowcami i prażoną cebulką Tarta z brukselką Sałatka z brukselką Zielona sałatka z brokuła, brukselki i fasolki szparagowej ze szpinakowym sosem Surówka z kapusty pekińskiej, brukselki i fasolki szparagowej w sosie czosnkowym Zupa krem z brukselki Zupa z brukselki – post dr Dąbrowskiej Zupa krem z warzyw z pieczonym łososiem i karmelizowanym porem Kurczak

Dorota Smakuje
Kotlety Z Kaszy Gryczanej Niepalonej Z Serem Żółtym, Pestkami Dyni I Słonecznikiem 177

następnie formujemy kotlety (mogą być lekko "ciapowate", ale na patelni nie będą się rozpadać) obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju. Podajemy na przykład z surówką z kapusty pekińskiej   lub ogórkiem małosolnym  <-- Smacznego

Gotowanie...to proste !

Proponowane wyszukiwania