minut. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu do 175 stopni C. Ja używałam do smażenia olej kokosowy rafinowany- świetnie się sprawdza. Nie zmienia smaku potraw i jest bardzo zdrowy, ponoć spala też tłuszcz w organizmie:) Z jednej strony pod przykryciem następnie przewrócić patyczkiem pączki i dopiec z drugiej strony. Odsączać na papierowym ręczniku. Następnie nadziać je szprycka lub strzykawką, polukrować
Smaczne ZdroweMają one korzystne działanie dla naszego organizmu. Pobudzają żołądek do szybszej pracy, a co za tym idzie wspomagają trawienie. Sprawiają, że nasza przemiana materii jest dużo lepsza i szybciej spalamy kalorie. Zapytacie jednak jaka jest ich największa zaleta? Otóż dzięki kapsaicynidom zwiększa się wydzielanie endorfin, które tak bardzo odpowiedzialne są za nasz dobry humor i doskonałe samopoczucie. Ale uwaga
Sajkofanka smaku