sosu) Sposób przygotowania: Kapustę szatkujemy pomidora, ogórka, paprykę, ser kroimy w kostkę łączymy razem wszystkie składniki, dodajemy sos i mieszamy najlepiej jest wstawić sałatkę na minimum godzinę do lodówki SMACZNEGO ! ! ! :) Na koniec chciałabym Wam wspomnieć o projekcie żywieniowy, który może Was zainteresować. Jest on organizowany przez firmę Nestlé. Stanowi odpowiedź na rosnące zapotrzebowanie na specjalistów z obszarów
Zdrowo i dietetycznie. Moja rzeczywistośćsmak mi "nie leży". Kolejny raz w formie tagiatelle, które nie wyszło takie piękne jak na zdjęciach innych blogerek ;-). Trzeci raz w formie sałatki, którą dzisiaj Wam prezentuję. Całkiem smaczne połączenie, szparagi nie są głównym składnikiem, a jednym z wielu i fajnie komponują się z resztą nowalijek. Spróbujecie? Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym
Pora coś zjeśćoczyścić. Przeprawić solą i pieprzem, a następnie obtoczyć w za'atarze. Tak przygotowanego kurczaka zgrillować do zrumienienia z dwóch stron na patelni grillowej. Kurczaka podać na sałatce z kuskusu, posypać świeżymi ziołami. Smacznego
Plate of Joydobrą wiadomość - wcale nie muszą tam lądować :-). Liście rzodkiewki to doskonały materiał na pesto, które wykorzystacie do makaronu lub jako dodatek do kanapki czy sałatki. Intensywnie zielone, aromatyczne i bardzo smaczne! Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Pora coś zjeśćPomidora kroimy na cząstki i dodajemy do brokuła Z miodu, musztardy i oleju przygotowujemy sos. Możemy wszystko wlać do słoiczka i energicznie potrząsać do momentu aż wszystkie składniki się połączą. Sałatkę polewamy sosem przed samym podaniem(...)Smacznego
Taste Therapyprzez praskę czosnek i dokładnie mieszamy (ja wszystkie składniki wlewam do słoiczka, zakręcam i dokładnie mieszam). Do szpinaku dodajemy boczek, makaron, polewamy sosem i dokładnie mieszamy. Sałatkę posypujemy pestkami dyni i słonecznika. Smacznego
paapilotkaaposiekaną dymkę i cieciorkę, oprószam mielonym pieprzem i smaruję majonezem. Wykładam resztę śledzi, buraczki , majonez , posypuję pieprzem. Na wierzch wykładam starte na grubych oczkach tarki jajka. Sałatkę ozdabiam natką , podaję schłodzoną . Życzę smacznego i zapraszam na "Festiwal Słodkich
Takie tam pichceniekurczaka, pokrojonego w kostkę ananasa. Dodajemy majonez, sos sojowy i 4 łyżki soku z ananasa. Całość dokładnie mieszamy. Mała porada: Jeżeli użyjecie kolorowy makaron wówczas sałatka będzie wyglądała jeszcze bardziej apetycznie! Smacznego
paapilotkaanastępnie miksujemy, a z masy formujemy niewielkie kotleciki ( jeśli masa nie będzie chciała się kleić dodajemy jeszcze troszkę bułki tartej ). Smażymy na rumiano i podajemy gorące. Smacznego! Ps. świetnym dodatek jest lekka sałatka i słodki sos chili
Ostra na Słodkonastępnie miksujemy, a z masy formujemy niewielkie kotleciki ( jeśli masa nie będzie chciała się kleić dodajemy jeszcze troszkę bułki tartej ). Smażymy na rumiano i podajemy gorące. Smacznego! Ps. świetnym dodatek jest lekka sałatka i słodki sos chili
Ostra na Słodkoostudzić i przerzucić do miski. Dodajemy opłukaną i osuszoną fasolę. Ser tarkujemy na najdrobniejszych oczkach i mieszamy z z chlebem i fasolą. Dodajemy majonez i doprawiamy. Sałatka jest bardzo chrupiąca i sycąca. Smacznego
Niezły Młyneksłoiku. A oto bohaterka dzisiejszego wpisu w całej okazałości :) Można używać jej na wszystkich rodzajach kuchenek. Sałatka wygląda kolorowo i jest naprawdę smaczna :) Spore wymiary patelni pozwoliły na jednorazowe usmażenie 3 dużych kotletów
Proste Potrawyodstawiam na jakieś 30-40 minut by zmiękły. Po tym czasie sałatką wypełniam słoiki, delikatnie odciskając nadmiar soku z warzyw. Składniki zalewy gotuję i zalewam sałatkę. Zakręcam i pasteryzuję 20 min. SMACZNEGO
Bea(u)ty kitchentalerzyku. Figę pokroić lub porwać na kawałki, ułożyć na rukoli. Dołożyć łyżeczką twarożek. Miód, oliwę, ocet i sok z cytryny wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Sałatkę polać sosem i posypać sezamem. Smacznego
Pełny talerzpatelni grillowej, docisnąć. Podgrzewać chwilę,aż placki będą ciepłe. W tym czasie awokado przekroić wzdłuż na pół. Rozdzielić obie części, skropić sokiem z cytryny, wypełnić sałatką. Podawać razem z podgrzanymi tortillami. Smacznego
Pełny talerz