Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
kulinarnyswiatdomiNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
kulinarnyswiatdomiPrzepis na domowy majonez light, który z powodzeniem może zastąpić kaloryczny, tradycyjny majonez. Świetna alternatywa sosu do świątecznych jajek, szczególnie dla osób, które akurat są na
DietologTak przyrządzone buraczki mogą stanowić samodzielne danie lub być dodatkiem do obiadu czy wędlin lub pasztetów. Składniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i
Kulinarne przemysleniaSkładniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i
Kulinarne przemysleniaSkładniki: Słoiczek tartego chrzanu (o wadze 240 g); 3 całe, surowe jaja; 3 łyżki kwaśnej, gęstej śmietany 18%; 1 łyżeczka białego cukru. Sposób przygotowania: Jaja wbić
Gospodyni MiejskaKolorowa surówka z kalarepy, selera naciowego i czerwonej papryki to świetny dodatek do obiadu. Zachwyca oko barwami, a podniebienie wiosennymi smakami. Kalarepa najsmaczniejsza jest na wiosnę
DietologSkładniki surówki na 4 porcje: -30 dag żółtej papryki ( 3-4 sztuki) -10 dag ogórka zielonego ( 1 średni ) -20 dag pomidorów ( 2 średnie ) -100 ml kefiru
Kulinarne przemysleniaWiecie co? Powiem Wam, że martwiłem się, że znowu nie będę miał jakiejś bardziej lub mniej zabawnej historyjki żeby Was rozbawić przed podaniem przepisu. Bo ostatnio
Marder&Marder ManufacturePyszna surówka obiadowa z białej kapusty z koperkiem, marchewką i majonezem. U nas dziś będzie stanowić wyśmienity dodatek do gulaszu z piersi kurczaka. Jak każdą surówkę
Słodkie okruszkiBanalnie prosta surówka z kalafiora. Robi się ją w pięć minut. Surowy kalafior jest chrupiący i sprężysty, ma lekko ostry posmak. Jeśli nie próbowaliście go na
DietologWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 10 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 3-5 Składniki: opakowanie rukoli, opakowanie pomidorków koktajlowych, opakowanie sera feta, średniej
JejKuchniaWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 5 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 3-5 Składniki: mała kapusta pekińska, większa marchewka, nieduże jabłko, sól, pieprz
JejKuchniaKiedy w lodówce jest tylko światło i kalafior, trzeba wykazać się kreatywnością. Potrzebowałam wykombinować jakiś fajny dodatek do dania głównego i gdy zobaczyłam ten kalafior, od
karmelowySkładniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i
Kulinarne przemyslenia