Składniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments
Kulinarne przemysleniaViolaPassion Kupna jest ohydna i nie oszukujmy się . Dlatego warto złożyć kilka słoiczków na zimę Uwielbiam do obiadu czy położyć na kanapkę. Oto mój przepis przelany
Viola cooks with passionWitajcie po tygodniowej przerwie, związanej z wakacyjnych wyjazdem na Kretę Przywiozłam wiele nowych inspiracji kulinarnych, co zaskakujące nie tylko związanych z kuchnią grecką. Hotel w
Mania GotowaniaBuraczki, koszmar z dzieciństwa mojego męża Pawła. Wiele się musiałam nagadać, naprzekonywać i naprosić, by chociaż spróbował. I tak do końca nie jestem przekonana czy je
Marder&Marder ManufactureW zasadzie powstała na szybko, do mięsnego obiadu i pieczonych ziemniaków. Jak w większości przypadków na szybko, tzn. z tego co było pod ręką, w lodówce
Zasmakuj KuchniFasolka szparagowa z masełkiem i bułką tarta jest pyszna i często gości na naszym stole. Ta którą dzisiaj proponuję również nam zasmakowała i zostaje na stałe
Ala piecze i gotujeNadeszła długo oczekiwana wiosna i majówka. W dodatku z temperaturami zachęcającymi do spędzania czasu na świeżym powietrzu. My uwielbiamy spożywać posiłki na zewnątrz, więc jeśli pogoda
Mienta blogKomosa ryżowa , inaczej quinoa lub ryż peruwiański, to pseudozboże, tzn. roślina, która wytwarza bogate w skrobię nasiona, lecz w rzeczywistości nie jest zbożem. Jej właściwości i
mojewypiekiinietylkoW ubiegłym tygodniu otrzymałam paczkę od firmy Jamar z produktami do przetestowania. Bardzo się ucieszyłam bo jest to pierwsza tego typu propozycja i mam nadzieję nie
PatiGotujecykoria z dressingiem o wyrazistym smaku. Anchovies powinny być dobre gatunkowo, ewentualnie można je pominąć i dressing też będzie smaczny. Przepis z książki Jamie's 30
Stare GaryWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 20 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 10 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 5-7 Składniki na warstwę jasną: 200 g śledzi w oleju, 2
JejKuchniaKombinacji na farsze do jajek jest bardzo dużo i ja się z tego bardzo cieszę. Tak się składa, że jajka bardzo lubimy i często goszczą na
Ala piecze i gotujeNie sądziłam, że padnę ofiarą pomyłki. Zawsze kupowałam makrelę i była taka, jaką lubię - pachnąca, świeżutka, wędzona na gorąco. Tak też miało być i tym razem
mojewypiekiinietylkoDla mnie bomba! Niby nic a można się najeść do syta! Czy obiad zawsze musi być na ciepło? Co do mojego syna Niejadka, musiałam użyć podstępu
Blondynka Gotujewyobrażam sobie drugiego dania bez zdrowej i pysznej surówki. Dlatego dziś zapraszam Was na prostą i zdrową surówkę obiadowa z sałaty rzymskiej przyprawioną cytrynowym pieprzem. Spróbujcie. Surówka obiadowa z sałaty rzymskiej z cytrynowym pieprzem 2016-04-13 01:01:11 Write a review Save Recipe Print 0 calories(...)cieniutkie plastry, szczypiorek drobno siekamy. Wszystko przekładamy do miski z sałatą. W szklaneczce łączymy oliwę z oliwek z pieprzem cytrynowym i szczyptą soli. Tak przygotowanym dresingiem polewamy naszą sałatkę. Wszystko razem mieszamy, próbujemy. Sałatkę odkładamy na kilka minut (najlepiej do lodówki), aby smaki się przegryzły. Podajemy do obiadu. Smacznego Notes Przepis własny By Magdalena beta calories 0 fat 0g protein
Słodkie okruszki