
Przepis na : obiad
WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 7 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 4 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 3-4 Składniki: pę czek rzodkiewki, pęczek natki pietruszki, pęczek cebuli dymki, sól, pieprz, 2 łyżeczki jogurtu n aturalnego. Przygotowanie: Natkę pietruszki i cebulę dymkę drobno siekam. Rzodkiewkę kroję w półplasterki. Warzywa mieszam z jogurtem, doprawiam do smaku solą i pieprzem. czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...