sałatka - 51777 przepisów (strona:2773/3452)

TARTA Z SERKIEM KOZIM I GRUSZKAMI 88

Co powiecie na pyszną tartę z serkiem kozim i gruszkami, idealną na sezon jesienno-zimowy, która świetnie będzie smakowała z zieloną sałatą doprawioną winegretem. A jeśli

Smaki Francji współczesna kuchnia francuska
Surówka z kapusty włoskiej 85

Czy też tak macie że robiąc gołąbki z kapusty włoskiej zostaje środek taki żółciutki z samej kapusty. Te liście są za małe na gołąbki i ciężko

Moje Małe Czarowanie
Deska serów i przekąsek 79

5/5 - (1 głos) Deska serów i przekąsek jest doskonała na każde przyjęcie. Przygotowanie nie wymaga dużej ilości czasu, a to jak będzie ona ostatecznie wyglądać, zależy

Kuchnia Bazylii
Pieczona feta z oliwkami i sosem tahini 90

Co powiecie na kremową fetę z oliwkami, pomidorkami i sosem tahini? Będzie idealna na Sylwestra, każde przyjęcie i przekąskę dla gości – świetna razem z chlebem do

Flymetothespoon
Śledzie w śmietanie z cebulą czerwoną, jabłkiem i ogórkiem kiszonym 107

Śledzie w śmietanie z cebulą czerwoną, jabłkiem i ogórkiem kiszonym. Tradycyjne polskie śledzie w śmietanie. Kto nas zna już wie, że śledzie przygotowujemy na wiele sposobów

Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Quiche wegański z dynią i jarmużem 81

Jestem wielką fanką tart – tych na słodko, jak i na słono. Ta wersja jest stworzona specjalnie dla wegan, ale zasmakuje nie tylko im! Quiche wegański z

Flymetothespoon
Wigilijny śledzik po kaszubsku 101

5/5 - (31 votes) Wigilijny śledzik po kaszubsku Wigilijny śledzik to pyszności nieziemskie i dlatego też zdjęcie jest jakie jest Bo zanim się porządnie przymierzyłam i coś

Ogrodnik w podróży
Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i marchewką 105

Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i marchewką to prawdziwa pychotka. Wystarczy parę prostych składników i mamy pyszny dodatek do obiadku. Prócz wyżej wymienionych składników dodałam

Olcia gotuje!
Pasztet z soczewicy z żurawiną 95

W święta wolicie jeść mięsne czy wegetariańskie potrawy? Ja uwielbiam warzywne pasztety, zwłaszcza te z soczewicy – tym razem skorzystałam z mieszanki @yummity_eu, która nadaje pasztetowi

Flymetothespoon