Co powiecie na pyszną tartę z serkiem kozim i gruszkami, idealną na sezon jesienno-zimowy, która świetnie będzie smakowała z zieloną sałatą doprawioną winegretem. A jeśli
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaCzy też tak macie że robiąc gołąbki z kapusty włoskiej zostaje środek taki żółciutki z samej kapusty. Te liście są za małe na gołąbki i ciężko
Moje Małe Czarowanie5/5 - (1 głos) Deska serów i przekąsek jest doskonała na każde przyjęcie. Przygotowanie nie wymaga dużej ilości czasu, a to jak będzie ona ostatecznie wyglądać, zależy
Kuchnia BazyliiCo powiecie na kremową fetę z oliwkami, pomidorkami i sosem tahini? Będzie idealna na Sylwestra, każde przyjęcie i przekąskę dla gości – świetna razem z chlebem do
FlymetothespoonŚledzie w śmietanie z cebulą czerwoną, jabłkiem i ogórkiem kiszonym. Tradycyjne polskie śledzie w śmietanie. Kto nas zna już wie, że śledzie przygotowujemy na wiele sposobów
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięJestem wielką fanką tart – tych na słodko, jak i na słono. Ta wersja jest stworzona specjalnie dla wegan, ale zasmakuje nie tylko im! Quiche wegański z
Flymetothespoon5/5 - (31 votes) Wigilijny śledzik po kaszubsku Wigilijny śledzik to pyszności nieziemskie i dlatego też zdjęcie jest jakie jest Bo zanim się porządnie przymierzyłam i coś
Ogrodnik w podróżySurówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i marchewką to prawdziwa pychotka. Wystarczy parę prostych składników i mamy pyszny dodatek do obiadku. Prócz wyżej wymienionych składników dodałam
Olcia gotuje!W święta wolicie jeść mięsne czy wegetariańskie potrawy? Ja uwielbiam warzywne pasztety, zwłaszcza te z soczewicy – tym razem skorzystałam z mieszanki @yummity_eu, która nadaje pasztetowi
Flymetothespoon