Pyszny i zdrowy obiad w zaledwie 20 minut. Łososia możesz również usmażyć na zwykłej patelni, a do sałatki wrzucić więcej ulubionych warzyw. Znajdziesz u mnie przepisy
Delicious PlaceUwielbiam risotto! Jego aksamitną kremowość! Daje mnóstwo możliwości połączeń smaków – ryż doskonale absorbuje płyny, jest głównym składnikiem a nie dodatkiem. W klasycznej wersji risotto zawiera
Eat me! Fit me!przydługiej wypowiedzi i jakże nudnej, życzę Ci smacznego z moim Kimchi. Przede wszystkim musimy przygotować składniki Kapusta pekińska 2-3 główki Sól Rzodkiewki Marchewka Szczypiorek Mąka ze słodkiego, kleistego ryżu 2 łyżki Woda 2 szklanki Brązowy cukier 2 łyżki Czosnek 10 ząbków Cebula 1 sztuka Imbir 5-7 cm Sos rybny 0.5 szklanki Gochujang wedle uznania, u mnie 2 łyżki
RafalCookRisotto to jedno z moich ulubionych dań, Przemka zresztą też. Podaję je często dodając ulubione składniki. Dziś padło na ośmiornicę gotowaną na winie z czosnkiem i
Moje Małe CzarowanieMam dzisiaj coś dla absolutnych grzybowych psycho-fanów! Ultra azjatycki grzybowy stir-fry z boczniakami i shitake, w którym znajdziecie też m.in. bardzo ciekawe grzybki słomkowe
Flymetothespoon