błyskawicznej przekąski, jaką możecie przygotować na wieczorne spotkanie ze znajomymi. Nie wymaga ona od nas gotowania, a jedynie wyjęcia i ułożenia produktów na ładnym talerzu, albo drewnianej desce. Moja przystawka może do końca nie będzie typowo włoską, bo skorzystam również z francuskich dobrych, pleśniowych serów. Na moim talerzu znajduje się: Prosciutto crudo Czarne oliwki Pasta z oliwek Ser camembert Winogrona
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE W sumie nie pamiętamy, czy kiedykolwiek wspominaliśmy na blogu, że uwielbiamy pieczarki pod każda postacią
Związek na patelniTarta ze szpinakiem i serem feta to pyszna przekąska, przystawka idealna na każdego rodzaju okazje lub bez okazji. Idealnie kruche ciasto i delikatny farsz serowo – szpinakowy rozpływają się w ustach. Wypiek spotkał się z wielkim entuzjazmem w moim domu ku mojej radości.Przepis podpatrzyłam na fajnej stronce I Love Bake, można tam znaleźć mnóstwo smacznych [...] Artykuł Tarta ze szpinakiem
Pieprzyć z Fantazjąpiekarnika i pieczemy do momentu, aż boczek zacznie się delikatnie rumienić (ok. 15-20 minut). Propozycje podania Przekąskę podajemy na płaskim naczyniu wyłożonym obficie rukolą. Trafnym dodatkiem do naszej przystawki może być sos czosnkowy. Przekąskę możemy podawać zarówno na ciepło jak i na zimno. Jak zrobić: Grecka tortilla z sosem tzatziki Porady Zgodnie z indywidualnymi upodobaniami śliwki możemy zastąpić suszonymi
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Związek na patelniNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Przepis na kacze udka, już raz pojawił się na naszym blogu, tyle, że wtedy piekliśmy
Związek na patelniW ostatni poście wspomnieliśmy, że przez jakiś czas będziemy Wam pokazywać dania przygotowanie na patelni tytanowej WOLL Diamond. Dotrzymujemy obietnicy! Tym razem postanowiliśmy sprawdzić jak patelnia
Związek na patelniburaków to nic innego jak cienko pokrojone ugotowane lub upieczone buraki, które podaje się z rukolą i pokruszonym serem i polane oliwą. Fajnie pasują do nich posiekane orzechy. Przyjemna przystawka. Inne przepisy z burakami znajdziecie TU . Składniki /2 porcje/: 1 duży burak lub 2 małe 2 garście rukoli 20 g sera kaszubskiego lub fety 2 łyżki oliwy z oliwek
Pasja Smaku