Jajka faszerowane żółtym serem i rzodkiewką

Jajka faszerowane żółtym serem i rzodkiewką

Jajka faszerowane żółtym serem i rzodkiewką

Szybka i smaczna przekąska na przyjęcie. Po faszerowane jajka wszyscy goście sięgną z przyjemnością. Drukuj Jajka faszerowane rzodkiewką, szczypiorkiem i żółtym serem 5 od 2 osób Autor: Paweł Clad Danie: Przekąska Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe Porcje 20 sztuk Przygotowanie 20 min. Gotowanie 10 min. Kalorie 280 kcal Przekąska albo przystawka na przyjęcia w postaci faszerowanych jajek. Prosty przepis na przygotowanie jajek nadziewanych. Składniki: 10 jajek z chowu ściółkowego 1/2 pęczka posiekanego szczypiorku... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.