Jajka faszerowane żółtym serem i rzodkiewką

Jajka faszerowane żółtym serem i rzodkiewką

Jajka faszerowane żółtym serem i rzodkiewką

Szybka i smaczna przekąska na przyjęcie. Po faszerowane jajka wszyscy goście sięgną z przyjemnością. Drukuj Jajka faszerowane rzodkiewką, szczypiorkiem i żółtym serem 5 od 2 osób Autor: Paweł Clad Danie: Przekąska Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe Porcje 20 sztuk Przygotowanie 20 min. Gotowanie 10 min. Kalorie 280 kcal Przekąska albo przystawka na przyjęcia w postaci faszerowanych jajek. Prosty przepis na przygotowanie jajek nadziewanych. Składniki: 10 jajek z chowu ściółkowego 1/2 pęczka posiekanego szczypiorku... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.