drugi dzień *** *** SMACZNEGO *** POLECAM TAKŻE: Top 10 najlepszych ciast na przyjęcie! KLIKNIJ TUTAJ CIASTA BEZ PIECZENIA – NAJLEPSZE PRZEPISY KLIKNIJ TUTAJ IMPREZOWE HITY! POMYSŁY NA PRZEKĄSKI, DANIA I PRZYSTAWKI KLIKNIJ TUTAJ Artykuł Obłędna szarlotka z kremem budyniowym pochodzi z serwisu Blog z apetytem
Blog z ApetytemGalaretka drobiowa z dodatkiem kolorowych warzyw i jajek to propozycja na pyszną przystawkę na święta i nie tylko. Potrawa pięknie prezentuje się na stole, doskonale smakuje i jest bardzo łatwa w przygotowaniu. Przepis nie jest skomplikowany i tak naprawdę każdy jest w stanie wykonać to kulinarne dzieło sztuki. Jak zrobić pyszną galaretkę drobiową? Poznaj prosty przepis i zaskocz swoich gości
Alle Dobre!smaki wzajemnie się przegryzły *** *** SMACZNEGO *** POLECAM TAKŻE: NAJLEPSZE SURÓWKI DO OBIADU PRZEPIS TUTAJ NAJLEPSZE PRZEPISY NA SAŁATKI PRZEPIS TUTAJ IMPREZOWE HITY! POMYSŁY NA PRZEKĄSKI, DANIA I PRZYSTAWKI KLIKNIJ TUTAJ DANIA JEDNOGARNKOWE! SZYBKIE I PYSZNE OBIADY KLIKNIJ TUTAJ NAJLEPSZE POMYSŁY NA PYSZNE I EFEKTOWNE CIASTA KLIKNIJ TUTAJ Artykuł Chrupiąca surówka obiadowa pochodzi z serwisu Blog z apetytem
Blog z ApetytemJednym z często goszczącym dan na wielkanocnym stole są faszerowane jajka. Dzisiaj podzielę się z Wami przepisem na jajka faszerowane pieczarkami. Prosty, tani przepis na smaczna przystawkę na wielkanocne śniadanie. Składniki: 3 – 4 jajka na twardo 4 średnie pieczarki około 100 g 1 mala cebula 1 ząbek czosnku 1 lyzka startego żółtego sera 1 lyzka majonezu sól i pieprz
Pani M - kuchnia smakowitasolą oraz pieprzem *** *** Na koniec dodajemy brokuła *** *** Wszystko delikatnie mieszamy *** *** SMACZNEGO *** POLECAM RÓWNIEŻ: NAJLEPSZE PRZEPISY NA SAŁATKI PRZEPIS TUTAJ IMPREZOWE HITY! POMYSŁY NA PRZEKĄSKI, DANIA I PRZYSTAWKI KLIKNIJ TUTAJ Artykuł Sałatka brokułowa z jajkiem pochodzi z serwisu Blog z apetytem
Blog z Apetytemteż wiele innych możliwości. Bardzo często robię jajka faszerowane różnymi pastami, wybór jest duży. Wystarczy kilka prostych składników i jajka są gotowe. Jajka faszerowane makrelą to szybka i prosta przystawka, która sprawdzi się nie tylko na świątecznym stole. Wędzona ryba świetnie współgra ze smakiem jajka, a szczypiorek nadaje paście trochę ostrości i wyrazistości. Robiąc jajka faszerowane makrelą musimy dokładnie wyjąć
Danka PichciDzisiaj przepis na małą przystawkę z wędzonego łososia i awokado. Uwielbiam zarówno awokado jak i łososia, dla mnie jest to połączenie idealne. Do tego kapary, dobra musztarda, koperek i mamy pyszne danie. Tę danie możecie podać na wielkanocny stół, niedzielne śniadanie lub imprezę. Do jej przygotowania przydadzą Wam się małe relingi, warto je mieć w domu bo bywają przydatne. (adsbygoogle
To co lubię - gotuję i polecamfetą niewątpliwie doskonale smakują oraz prezentują się na przykład na wielkanocnym stole. Oczywiście mogą one zagościć u Was nie tylko podczas świąt. To kolejna łatwa, szybka i tania przystawka sprawdzająca się na różnego rodzaju imprezach a także odżywczy i sycący posiłek na co dzień. Połączenie jajek, suszonych pomidorów oraz sera feta daje naprawdę przepyszny efekt. Składniki – jajka faszerowane suszonymi
Ola la LCHFSałatka Big Mac to pyszne i pożywne danie, które łączy klasyczne smaki Big Maca i przekształca je w pyszną sałatkę. To proste w przygotowaniu, aromatyczne danie
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!DANIA JEDNOGARNKOWE – POMYSŁY NA SZYBKIE I PYSZNE OBIADY KLIKNIJ TUTAJ POMYSŁY NA NIEDZIELNY I ŚWIĄTECZNY OBIAD KLIKNIJ TUTAJ SURÓWKI DO OBIADU PRZEPISY TUTAJ IMPREZOWE HITY! POMYSŁY NA DANIA I PRZYSTAWKI KLIKNIJ TUTAJ Artykuł Kociołek drwala pochodzi z serwisu Blog z apetytem
Blog z Apetytempłaska łyżeczka soli ? ewentualnie gotowy makaron spaghetti 500 g Wykonanie: ? Z mąki, jajek i soli wyrobić dość twarde ciasto i zrobić makaron spaghetti, jeśli posiadamy odpowiedni sprzęt z przystawką do makaronu. ? Makaron wrzucić na gotującą się, posoloną wodę i gotować ok. 3 minut. ? Jeśli nie mamy sprzętu, to gotowy makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. ? Na patelni rozgrzać oliwę, podsmażyć
To co kochamBłyskawiczna sałatka! Słodka gruszka i słony ser feta doskonale współgrają ze sobą. Ziarenka maku nadają jej atrakcyjności. Polecam na podwieczorek lub jako przystawkę do obiadu. Składniki na 6 porcji: ? 2 garści roszponki ? 4 gruszki ? 200 g sera Feta ? sok z 1/2 cytryny Sos: ? 3 łyżki oliwy ? 1 łyżka soku z cytryny ? 1 łyżeczka miodu ? sól, pieprz do smaku ? 1 łyżeczka
To co kochampłaska łyżeczka soli ? ewentualnie gotowy makaron linguine 500 g Wykonanie: ? Z mąki, jajek i soli wyrobić dość twarde ciasto i zrobić makaron linguine (jeśli posiadamy odpowiedni sprzęt z przystawką do makaronu). ? Makaron wrzucić na gotującą się i posoloną wodę, gotować ok. 3 minut. ? Jeśli nie mamy sprzętu, to gotowy makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. ? Brokuły obgotować w osolonej
To co kochamMięciutkie i aromatyczne plastry polędwiczki wieprzowej podane z sosem truskawkowym. Czy może być coś smaczniejszego? Idealne na przystawkę zarówno na ciepło jak i na zimno. Danie to powstało na ostatnich warsztatach Polska Gotuje jako Danie Fit. Składniki: ? 1 polędwiczka wieprzowa ? garść roszponki Marynata: ? 1 cebula ? papryka wędzona w proszku ? sól, pieprz ? 5 łyżek oleju do smażenia Sos ? 200 g truskawek
To co kocham