Mam dla was dziś drożdżową przekąskę w zeszłym roku były to mini hamburgery klik a w tym roku są to paluszki, paluchy drożdżowe z różnymi posypkami
Basia w kuchniOd wczoraj pracuję nad moim menu sylwestrowym, mam za dużo pomysłów i nie umiem sobie poradzić :PPomyślałam, że może chociaż Wam ułatwię poszukiwania na blogu.Poniżej
Czerwona PorzeczkaNastał czwartek! przybył z taką histerią o ubieranie się, że dwie dorosłe osoby nie dawały sobie z Synciem rady. W końcu jakoś poszło, zostałam chwilowo sama
Dzieje kuchennej WiewióryDziadek Adam to smakosz, lubi dobrze zjeść. Nie jest jakoś specjalnie wybredny, ale byle czego to raczej nie ruszy. Dziadek Adam ma już swoje
Codzienna kuchnia niecodziennaMak, cynamon, pomarańcze smak świąt Bożego Narodzenia. Jest wiele tradycyjnych dań, ale ja co roku staram się zrobić coś nowego. Połączyłam smaki, które bardzo mi przypominają
Basia w kuchniDziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że blog się podoba. Serdecznie pozdrawiamy ;-) Kasia i Paweł
W kuchni KatieNajwyższa pora rozpocząć przygotowania zapasów przed zimą. Spośród przeróżnych dżemów, powideł, wek, kiszonek dla mnie najcenniejszym jest sok z malin, który od lat przygotowuje moja Kochana
Taste Of My Day...u mnie z mięsem i kaszą gryczaną. Idealne pierogi , to idelane ciasto. Ciasto, które się rozpływa w ustach. A ciasto takie zarabiane jest wrzątkiem! Dokładnie. Sama
Z Kuchni Do KuchniCukinia zapiekana z pomidorową passatą Duszone warzywa śródziemnomorskie Duszone warzywa z włoskim serem mozzarella Farfalle z brukselką, natką pietruszki i czosnkiem Frittata z cukinią i oregano
Moja smaczna kuchniaPo raz kolejny firma Ballarini oddała w moje dobre ręce patelnię, tym razem głęboką patelnię indukcyjną z linii POSITANO. Przyjęłam propozycję testu z przyjemnością, gdyż pierwsza
karmelowyŚwiąteczny czas to moment do rozważań, żegnania sporów, a jednocześnie do robienia podsumowań.Z racji tej, że to blog kulinarny, a okres świąteczny już powoli odchodzi
W kuchni Karmel-itkiSKŁADNIKI: 300 g mąki pszennej 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 125 g cukru 185 ml maślanki 2 łyżki startej skórki cytrynowej 1 łyżka soku z
Blondynka GotujeSzukałam idealnego przepisu na babkę piaskową. Nie przepadam za suchymi ciastami, które trzeba popijać dużą ilością herbaty, czy kawy. Przeglądałam stary zeszyt z przepisami mojej Mamy i tak natrafiłam na list od babci do Mamy a w nim przepis na tą babkę. Pomyślałam, że muszę wypróbować i jest super. Babka jest delikatna, puszysta i wilgotna. Po prostu jest pyszna. Jedynie(...)function(xhr) { if (xhr.responseText!='Unknown blog') { insertCookd(xhr.responseText); } else { document.getElementById('6de461dbc8bc72cb50bfdc04706e63ed').innerHTML ='Cook\'d: Skonfiguruj wtyczkę'; } }); Incoming search terms: babka piaskowa babka babka piaskowa mokra babka piaskowa mokra przepis mikser kulinarny babka piaskowa porady dotyczące pieczenia babek przepis na babkę piaskową z proszkiem do pieczenia przepis na mokrą babkę piaskową puszysta babka piaskowa Jak zrobic babke na proszku do pieczenia
dom-agi.pl