obok drugiego. Rozsmarować polewę, posypać posiekanymi orzechami. Schłodzić. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościdurszlak, by odcedzić. Podawać z podsmażoną cebulką. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościnajmniej 3 dni, aby piernik nieco zmiękł. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościnastępnie od razu obtaczać w zmielonych orzechach. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościdociskać spodami na nóżkach. Polać polewą czekoladową. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościUdekorować np. plasterkiem cytryny. Od razu podawać. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościUdekorować pokruszonym batonikiem Bounty. Każdy deser polać łyżką likieru jajecznego. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościforemek. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościWierzch posypać startą czekoladą. Przechowywać w lodówce. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościpozostało mi tylko utrzeć masę z masłem i przełożyć nią blaty ciasta. Kremówki w tej wersji są naprawdę szybkie w przygotowaniu i bardzo smaczne;) Jednak już niebawem zdradzę Wam przepis na zupełnie inną wersję tych pysznych ciastek... Biszkopt: 4 jajka, budyń śmietankowy (40g), 3 czubate łyżki mąki pszennej, łyżka mąki ziemniaczanej, 4 łyżki cukru
Z miłości do słodkościPełne ciasteczka smarować marmoladą, sklejać ciasteczkiem z oczkiem. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkości