SKŁADNIKI Gęsi smalec 1/2 łyżeczki kurkumy 1/2 łyżeczki tymianku 1-2 liście laurowe 1/2 łyżeczki bazylii po 1/2 kalafioru różyczki i brokułu 2-3 ziela angielskie
w mojej kuchniSKŁADNIKI ❤ ❤ 400g świeżego szpinaku 100g bazylia 4 jajka 250 - 300 g sera zmielonego żółtego sól i pieprz do smaku szczypta gałki muszkatołowej masło jajko do
w mojej kuchniJeśli chodzi o bakłażan to najczęściej stosuję go w formie duszonej z innymi warzywami. Jednak dziś przygotowałam go dla Was i dla siebie w formie nadziewanej
Głodni Wrażeń - fit przepisyNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Sajkofanka smakuKurczaka można robić na różne sposoby. Najczęściej każdy z nas ma swoje ulubione przepisy i się ich trzyma… Czasem eksperymentujemy…. Oczywiście należę do tych
UgotujmyTo.plSkładniki: 1 kg ziemniaków 0,5 kg mielonego mięsa z łopatki 1 puszka pomidorów krojonych 100 gram boczku wędzonego 1 duża cebula 100 gram startego sera
kgwjanczewoMakaron wrzuć do wrzącej osolonej wody i gotuj według czasu podanego na opakowaniu. Jajka wymieszaj ze śmietanką. Cukinię pokrój na cienkie plasterki, czosnek i cebulę pokrój
Kredowe MenuDomowe frytki: 100% ziemniaka w ziemniaku ! Ich przygotowanie trwa dosłownie chwilę, i przynajmniej mamy pewność, że jemy prawdziwe ziemniaki, a nie zmieloną zamrożoną pulpę ziemniaczaną z
Kulinarne przygody Gatity3 litry wywaru warzywnego 1 kg cebuli 1/4 kostki masła 2-3 ząbki czosnku pieprz, sól, ostra papryka ewentualnie groszek ptysiowy, grzanki, żółty ser Gotujemy wywar
Humanistka w kuchni1.3 kg drobiowego mięsa mielonego 2-3 niewielkie cebulki 2 jajka 2 kostki rosołowe kilka listków laurowych kilka ziarenek ziela angielskiego kilka ziarenek pieprzu łyżeczka
Humanistka w kuchni3 łyżki otrębów owsianych 2 jajka 180 g gęstego jogurtu naturalnego 150 g serka homogenizowanego 2 łyżki mąki kukurydzianej słodzik do smaku łyżeczka proszku do
Humanistka w kuchni50 dag drobiowego mięsa mielonego puszka pokrojonych pomidorów 1 cebula oregano bazylia pieprz sól Podsmażyć mięso mielone, cebulę. Przełożyć do garnka, podlać wodą, dodać pomidory
Humanistka w kuchni1 główka młodej kapusty 3 młode marchewki pół pęczka koperku 5 sztuk kiełbasek pysznych lub cienkiej śląskiej drobiowej 2 łyżki masła sól, pieprz, wegeta, papryka ostra
Humanistka w kuchniPrzepis autorstwa Nigellii Lawson. 50 dag mrożonego groszku 1 cebula 1 litr bulionu z drobiu lub warzyw 1 opakowanie mozzarelli (125 g) Cebulę kroimy w
Humanistka w kuchniLato w pełni, a więc czas na grilla. Tym razem w wersji elektrycznej. Niestety. Proponowane szaszłyki można jednak przygotować także na tradycyjnym grillu ogródkowym, na patelni
Humanistka w kuchni