Zostałam ,, uszczęśliwiona,, leszczem- tzn. podobno były to filety z leszcza ( + dołożyłam coś z morskich co było w zamrażarce ). Tyle, że leszcza trzeba umieć filetować. Podeszłam do
Buniabaje w kuchniGęsty, owocowy, pyszny i bardzo zdrowy. Do tego chrupiące ciasteczka i kokos. Składniki (5 - 6 porcji): 2 banany 1 gruszka 1 jabłko 1 pomarańcza 2 szklanki
Pora na pora i pomidoraKolejny przepis z serii 'pokrój i włóż do piekarnika'. Super prosty, smaczny i zdrowy posiłek. Fajna alternatywa dla zwykłej jajecznicy. Polecam wszystkim szukającym urozmaicenia codziennego
Pora na pora i pomidoraPyszny i unikalny smak. Połączenie banana z mango i malinami.Naprawdę w arto wybrać się do sklepu po te owoce. Smak przełamany został szpinakiem
Pora na pora i pomidoraEksplozja smaku i bomba witaminowa. Czterowarstwowy koktajl idealny. 4 smaki - 4 kolory- 9 składników. Kiwi, malina, truskawka, banan, mango, borówka, szpinak,awokado i mleczko
Pora na pora i pomidoraPrzepis na dodatek do dania głównego. Pyszne i chrupiące frytki z cukinii w otrębach i chilli. Do tego sos czosnkowy. Pycha...
Pora na pora i pomidoraMogą być w każdym wymarzonym smaku, kolorze i kształcie. Domowe żelki nie zawierają żelatyny ani sztucznych substancji i barwników! Do tego są dietetyczne. Ja przygotowałam malinowo
Pora na pora i pomidoraNie możesz pozbyć się swojego wroga - zjedz go :D A tak na poważnie to mniszki lekarskie bardzo lubię, nie wiem dlaczego tak dużo osób upiera się
Pora na pora i pomidoraDanie, które ma swoich miłośników i zatwardziałych przeciwników ze względu na użycie surowego mięsa i żółtka. A Wy do której grupy należycie ;) ? Prawdziwy tatar powinien
Symfonia smakowaNudzą Wam się kanapki do pracy, szkoły, czy na wycieczkę? A gdyby tak zastąpić je rolkami z naleśników, chrupiących wiosennych warzyw i dobrej jakości
Kulinarne InspiracjeChociaż mięso jem „raz na ruski rok” to zawsze lubiłam domowe pasztety. Szczególnie robione przez moją ciocię i mamę. Niebo w gębie! Ale w
Mienta blogDziś nieco inny "fit" niż zwykle bo przygotowywany na warsztatach kulinarnych "Nowoczesne techniki gotowania potraw i aranżacji talerza" , w Centrum Kulinarnym w Chorzowie . Danie jest niezwykle
Kulinarny Świat Konczi i SzpileczkiDziś zaproponuję Wam lekką przekąskę bruschetta z serkiem ricotta i oliwkami. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldDrożdżowe racuchy. Ciekawsze w smaku dzięki rodzynkom i dodatkowi banana. Pięknie wyrastają. Przepis wielokrotnie wypróbowany (zawsze się udają). Idealne na słodką kolację. Z podanej porcji wychodzi
BullioNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
królestwo garów