podpłomyki z masłem - 57 przepisów (strona:4/4)

94 przepisy na drugie śniadanie 228

patelni Grillowane kanapki razowe w dwóch wersjach Grillowane kanapki z cukinią i fasolką szparagową Jogurt grecki z owocami Jogurt z bananem musli, kokosem i chia Jogurt z jagodami, masłem orzechowym i kokosem Jogurt z owocami i płatkami owsianymi Jogurt ze śliwką, musli, kokosem i chia Kanapka z ciabatty z pestkami z dyni Kanapka z ciabatty z ricotta i rzodkiewką Kasza(...)chia Pasta z ciecierzycy z suszonymi pomidorami i papryką Pasta z pieczonej dyni z suszonymi pomidorami i orzechami włoskimi Pełnoziarnista kanapka z jajkiem sadzonym, kalafiorem i pomidorem z ziołami Podpłomyki Podpłomyki z cukinią i czarnuszką Pudding chia kokosowo - migdałowy Ricotta z bananem i kiwi Ricotta z dymką i rzodkiewką Sałatka z cieciorki z papryką, czerwoną cebulą i natką pietruszki Sałatka

Moja smaczna kuchnia
Śniadanie do szkoły 299

Koktajl jeżynowy na mleczku kokosowym Koktajl jeżynowy z musli i chia Koktajl jeżynowy z płatkami owsianymi Koktajl jeżynowy z chia Koktajl kakaowy z pomarańczą i bananem Koktajl kokosowy z masłem orzechowym i migdałami Koktajl owocowy Koktajl owocowy z białym winem Koktajl owocowo-warzywny z kalerosse Koktajl owocowo - warzywny Koktajl owocowy z płatkami owsianymi Koktajl pierniczkowy z pomarańczą i kaki Koktajl(...)mleczkiem kokosowym i czekoladą Owsianka korzenna z nasionami chia Pieczona owsianka z czekoladą Pieczona owsianka pomarańczowa Pieczona owsianka z kokosem i orzechami włoskimi Pieczona owsianka ze śliwkami i kokosem Podpłomyki Proziaki Ricotta z bananem i kiwi Ricotta z dymką i rzodkiewką Serek wiejski z papryką i ogórkiem Serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem Ślimaczki z ciasta na pizzę z pesto

Moja smaczna kuchnia
Recenzja książki "W piekarni Pięciu Przemian" Anna Czelej 125

zawiera około 80 przepisów (w tym ponad 60 bezglutenowych). Jest podzielona na 5 rozdziałów: 1. Chleby bezglutenowe. 2. Bułeczki bezglutenowe. 3. Tarty, ciasta i polenty. 4. Chrupki, krakersy i podpłomyki. 5. Chleby z glutenem. Książkę przyjemnie się czyta i przegląda. Jest przejrzysta i schludnie wydana. Ale najbardziej urzekły nas zdjęcia. Jesteśmy zwolennikami prawdziwych zdjęć, odzwierciedlających prezentowaną potrawę. Bo ładne zdjęcie(...)szklanka zimne wody 1/2 szklanki fasolki mung Ciasto: ugotowana fasola (wyjdą około 2 szklanki) 1 łyżeczka suszonego lub świeżego estragonu 1/2 łyżeczki suszonego lub świeżego tymianku 100 g masła 1 jajko szczypta pieprzu 1 szklanka mąki ryżowej sól do smaku Fasolkę gotujemy 40 minut. Następnie odcedzamy. Do ugotowanej fasolki dodajemy estragon, tymianek, masło, jajko, pieprz i miksujemy blenderem. Następnie dodajemy

Marder&Marder Manufacture