pierś - 15998 przepisów (strona:503/1067)

Indyk zapiekany z warzywami 89

ciepło, ale możecie ją także zabrać w pudełeczko na drugie śniadanie do pracy czy szkoły i będzie smakować równie dobrze. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 400 g filetu z piersi indyka 1 batat (około 1/2 kg) 3 marchewki 1/2 kalafiora 1/2 brokuła 1/2 papryczki chili kawałek pora sól, pieprz 1/2 łyżeczki słodkiej papryki 1/2 łyżeczki kurkumy 1/2 łyżeczki kuminu olej oregano

Danka Pichci
Sałatka z kuskusem i warzywami 95

warzyw. Moja córka uwielbia takie sałatki i często zabiera je w pudełeczku do szkoły jako drugie śniadanie. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 1 szklanka kasy kuskus 200 g filetu z piersi kurczaka 1/2 czerwonej papryki 1 zielony ogórek 1 mięsisty pomidor 1 nieduża czerwona cebula 1 mała puszka czerwonej fasoli (200 g) sól, pieprz, ostra papryka 2 łyżki oleju do smażenia

Danka Pichci
Sałatka z zupek chińskich z kurczakiem 87

granatem Przepis na sałatkę z zupek chińskich z kurczakiem Drukuj przepis Porcji: średnia salaterka Czas gotowania: 30 minut Składniki 2 zupki chińskie Vifon (najlepiej złocisty kurczak) 500 g piersi z kurczaka płaska łyżka mieszanki przypraw gyros łyżka oleju rzepakowego czerwona papryka puszka kukurydzy łyżka majonezu sól i pieprz natka pietruszki/coś zielonego do dekoracji Przepis 1 Makaron z zupek chiński

Kuchnia Bazylii
Cordon Bleu 98

szwajcarski. Tradycyjnie jest to panierowany sznycel, który nadziewany jest serem oraz kawałkami szynki. Do tradycyjnego Cordon Bleu używa się sznycel cielęcy. Możemy go jednak wykonać cielęciny, szynki wieprzowej, schabu, piersi z kurczaka czy też indyka. Najważniejsze w danym przepisie jest to by mięso złożyć tak, by w środku znajdowało się nadzienie z sera i szynki, który po usmażeniu roztopi się

FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne
Faszerowane kiełbaski 316

ząbki czosnku 2 łyżki oleju 1 łyżka masła Sól, pieprz do smaku Cienkie i długie plastry boczku Warzywa- mix papryk, czerwona cebula, różyczki podgotowanego wcześniej brokuła Sposób przygotowania:  Pierś kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy w drobną kostkę. Na oleju podsmażany najpierw przeciśnięty przez praskę czosnek, a następnie wrzucamy mięso. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na drugiej patelni podsmażamy

Kuchnia w czekoladzie
Sałatka z wędzoną kiełbaską w towarzystwie kolorowych warzyw 91

marynowanych pieczarek z pewnością w mgnieniu oka rozejdzie się ze stołu na każdej imprezie i równie szybko zniknie z talerza w postaci drugiego śniadania. Składniki: 400g kiełbasy morlińskiej z piersi kurczaka Morliny 1 puszka kukurydzy konserwowej 1 mały słoik marynowanych pieczarek 250g konserwowej papryki 220g konserwowych ogórków 200g pekińskiej kapusty 1 czerwona cebula 4 łyżki prażonej cebuli 3 łyżki posiekanego

Szalona Kuchnia Eweliny

Proponowane wyszukiwania