Idealne ciasto na pierogi 172nakładać po łyżeczce farszu i sklejać. Pierogi gotujemy w dużej ilości osolonej wody około 3 minuty od czasu ich wypłynięcia. Smacznego Artykuł Idealne ciasto na pierogi pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje
Pierogi ruskie 166woda zacznie wrzeć. Ja najchętniej podaje je z roztopionym masłem i kwaśną śmietaną 18% lub z podsmażonymi kawałkami boczku lub słoniny. Smacznego Artykuł Pierogi ruskie pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje
Życzenia Bożonarodzeniowe 2016 148czasami łzę ociera. I wszystkiego co Wam trzeba, no i może gwiazdkę z nieba. Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku życzy Patrycja :* Artykuł Życzenia Bożonarodzeniowe 2016 pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje
Ciasto bounty 190zależności od gustu). Dokładnie miksujemy i pokrywamy nią masę kokosową. Ciasto posypujemy wiórkami kokosowymi i odstawiamy do stężenia na kilka godzin. Smacznego Artykuł Ciasto bounty pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje
Sałatka owocowa z galaretkami 189odcedzamy. Kroimy w kostkę i dodajemy do miski. Wszystko dokładnie mieszamy. Na koniec sałatę posypujemy pokrojonymi w kostkę, kolorowymi galaretkami. Smacznego Artykuł Sałatka owocowa z galaretkami pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje
Kostka kawosza 194wodnej, dodajemy do niej masło i kremówkę. Dokładnie mieszamy i polewamy równomiernie ciasto. Pozostawiamy do zastygnięcia. Dodatkowo możemy udekorować je wiórkami czekoladowymi. Smacznego Artykuł Kostka kawosza pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje
Sałatka z kurczakiem i pomarańczami 176nich plasterki pomarańczy, polewamy je sosem, na środku kładziemy pokrojonego w plasterki kurczaka, a całość posypujemy pestkami granatu. Smacznego Artykuł Sałatka z kurczakiem i pomarańczami pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje
Chmurki z białek 230minuty z każdej strony). Takie chmurki to wyśmienity i niebanalny dodatek do wszelkiego rodzaju sosów, zarówno tych mięsnych, jak i grzybowych. Smacznego Artykuł Chmurki z białek pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje
Ciasto piernikowe z masą ubijaną na parze 214ciemną masą. Jeśli używamy bakalii to możemy je ułożyć na samej górze. Odstawiamy ciasto w zimne miejsce. Smacznego Artykuł Ciasto piernikowe z masą ubijaną na parze pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje
Sałatka z kapusty pekińskiej 226dodajemy do warzyw. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez i śmietanę. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na chwilę do lodówki. Smacznego Artykuł Sałatka z kapusty pekińskiej pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje
Zapiekanka hamburgerowa 279odrobiną mleka i posypujemy sezamem. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180°C (z termoobiegiem) na około 30 minut, do momentu zrumienienia bułeczek. Smacznego Artykuł Zapiekanka hamburgerowa pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje
Leniwe 196patelni roztapiamy 4 łyżki masła. Dodajemy do niego tyle samo łyżek bułki tartej. Podgrzewamy mieszając, aż bułka się zarumieni i zacznie się cała pienić. Artykuł Leniwe pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje
Makaron z wędzonym łososiem, rukolą i suszonymi pomidorami 236Doprawiamy solą i pieprzem. Podgrzewamy 2-3 minuty i gotowe. Podajemy posypane dużą ilością tartego sera. Smacznego Artykuł Makaron z wędzonym łososiem, rukolą i suszonymi pomidorami pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje
Sernik wiedeński 159pieczemy go w 180°C tym razem przez 15 minut. Wyciągamy z piekarnika i odstawiamy do wystudzenia. Zimny można oprószyć cukrem pudrem. Smacznego Artykuł Sernik wiedeński pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje
Spaghetti Aglio Olio e Peperoncino 203dodajemy posiekaną pietruszkę, mieszamy i nakładamy na talerz. Makaron podajemy gorący, obsypany świeżo mielonym pieprzem i dużą ilością parmezanu. Smacznego Artykuł Spaghetti Aglio Olio e Peperoncino pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje