Jeśli masz ochotę na sushi, zrób je w domu w 20 minut. Bez zawijania smakuje równie smacznie jak rolowane futomaki. Czas: 20 minut Poziom trudności: łatwe
Niedzielny kucharz5 / 5 ( 1 vote ) Rybna zapiekanka po francusku Rybna zapiekanka po francusku, to genialne lekkie i sycące danie. Idealne dla amatorów kremowych, delikatnych, sosów, ryby no
Ogrodnik w podróżyMoje dzisiejsze śniadanie to zarazem genialna przystawka! Carpaccio z łososia można również podać na przyjęciu – ale koniecznie zróbcie go z podwójnej, a nawet potrójnej porcji
PatiGotujeProsty makaron z boczkiem z to jedno z tych dań, które przygotujemy w 10-15 minut. Szybko, prosto i bardzo smacznie. Pokażę Wam jak w prosty
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Faszerowany ziemniak z łososiem kojarzy mi się z wakacjami w Szwecji Składniki: ziemniak ugotowany w mundurku SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY jogurtowy lub śmietanowy sos z ziołami
SandraFrej.comNaszła mnie ostatnio tak wielka ochota na rybę, że szybciutko wyczarowałam taki oto przepyszny obiad... I stwierdziłam przy okazji, że coś za mało
Słodko-Słony Świat IlonyProsta zapiekanka ziemniaczana z łososiem z resztek z dnia poprzedniego Składniki (na 1 kokilkę): 2-3 ugotowane ziemniaki średniej wielkości 50-60g pieczonego łososia (np
SandraFrej.comPrzepis na sałatkę pochodzi z bloga Zielona Kuchnia, idealnie sprawdziła się na świątecznym stole i na pewno zagości w naszym menu na stałe 🙂 Składniki: 1 puszka
czarrna od kuchniDziś mam dla Was przepis w sam raz na majówkę w domu, inspirowany naturą :) W jego przygotowaniu świetnie sprawdzi się Vegeta Natur, wykorzystałam ją do przyprawienia
Quinoa Raz!Składniki: 200 g fileta z łososia 150 g mrożonego groszku 1 większa cebula 100 g jogurtu naturalnego garść rzeżuchy lub innej zieleniny sól, pieprz kopytka: 800
czarrna od kuchniMoja ulubiona tarta z łososiem i szpinakiem var revisionEmbeds=document.querySelectorAll('.revision-embed');function responsiveRevisionEmbeds(){for(var a=0;a Składniki: 150g masła + do wysmarowania foremki 200g
SandraFrej.comBiałe krewetki w połączeniu z makaronem skąpanym w sosie śmietanowo-mlecznym. Wow, do tego parmezan, czegóż chcieć więcej. Składniki: 300 g makaronu spaghetti
R'n'G KitchenOdkąd pierwszy raz w życiu spróbowałam Pad Thai’a od razu zakochałam się w tym daniu! Jeżeli jeszcze nigdy go nie jedliście to czas odrobić
Be Fit Be Strong