Ryba po japońsku to pożywne, sycące danie, które smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Danie to poznaliśmy u naszej Kuzynki, która przygotowuje je na
niecodziennikparyFish&Chips po mojemu 💙 czyli ryba w panierce, pieczone ziemniaczki w piekarniku i sos czosnkowy. Zdecydowanie obiad, który mogłabym jeść codziennie! Składniki na 3 porcje
CzarnawisienkaTagliatelle z zielonym pesto i krewetkami. Taaadam! Samo tagliatelle już brzmi nieźle nie? Zielone pesto z pieprznej rukoli oraz cudownie pachnącej bazylii w towarzystwie orzeszków pinii
globuskulinarnyRyba po japońsku to pożywne, sycące danie, które smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Danie to poznaliśmy u naszej Kuzynki, która przygotowuje je na
niecodziennikparyTradycyjny śledź w śmietanie z dodatkiem cebuli i jabłka, to danie którego nie może zabraknąć na wigilijnym stole . Śledzie w śmietanie są niezwykle prostym do zrobienia
MeCooksPyszna sałatka, aromatyczna a w niej chrupiące krewetki i kuskus a także najlepsza na świecie rukola. Sałatkę robi się błyskawicznie i jest smakowita. Dla smakoszy krewetek
Moje Małe CzarowanieSkładniki: 300 g fileta z mintaja lub innej ulubionej ryby 1 jajko 2 łyżki mąki sól, pieprz, słodka i ostra papryka, przyprawa do ryb otręby lub
czarrna od kuchniSkładniki: 300 g polędwicy z dorsza lub innej ulubionej ryby 1 cebula garść oliwek 1 łyżka kaparów 1/2 łyżki ostrego ajwaru 50 g jogurtu naturalnego przyprawa
czarrna od kuchniScroll down for recipe in English. Składniki: (2 porcje) 1 kg. świeżych muli 1 duża cebula 5 ząbków czosnku 3 duże dojrzałe pomidory 2 łyżki oliwy
Delicious PlaceDziś danie które jest bardzo aromatyczne, pyszne, posmakuje wielbicielom kuchni indyjskiej. Danie robi się szybko, ważne aby mieć składniki kuchni hinduskiej takie jak: listki curry, czosnek
Moje Małe CzarowanieKotleciki są jedną z form w jakiej można połączyć mięso ryb z ziemniakami. Do przygotowania kotlecików sięgnąć można zarówno po świeżą jak i mrożoną rybę. Na
MeCooksTyleż proste co pyszne danie. Pieczona dorada jest mięciutka, za to lekko spieczone czipsy przyjemnie chrupiące. Czas : 30 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 Dorada
Niedzielny kucharzOśmiornicę uwielbiam jeść i przyrządzać. Niestety jestem jedyną osobą w domu, która lubi ją jeść, dlatego pojawia się na stole stosunkowo rzadko. Jednak, kiedy wypatrzę ją
Be Fit Be StrongInspiracja zaczerpnięta z IG Fit przepisy od baletnicy 🙂 Ciasto: 150 g jogurtu naturalnego.2 jajka60 g mąki owsianej (zmielone płatki owisane)60 g mąki kukurydzianej1 płaska łyżeczka
czarrna od kuchni