Przepis na pastę z makreli wędzonej i białego sera. Smaczna, zdrowa i łatwa do przygotowania. Idealna na drugie śniadanie lub kolację. Świetnie smakuje zarówno z białym jak i ciemnym pieczywem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pasta z makreli wędzonej i twarogu Składniki 500 g białego sera półtłustego 1 duża makrela wędzona 1 średnia cebula cukrowa koncentrat pomidorowy mały słoiczek 80 g dodajemy stopniowo i doprawiamy wg uznania 1-2 łyżki majonezu sól do smaku 1 łyżeczka cukru Instr... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.