Pasta z makreli wędzonej i twarogu.

Pasta z makreli wędzonej i twarogu.

Pasta z makreli wędzonej i twarogu.

Przepis na pastę z makreli wędzonej i białego sera. Smaczna, zdrowa i łatwa do przygotowania. Idealna na drugie śniadanie lub kolację. Świetnie smakuje zarówno z białym jak i ciemnym pieczywem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pasta z makreli wędzonej i twarogu Składniki 500 g białego sera półtłustego 1 duża makrela wędzona 1 średnia cebula cukrowa koncentrat pomidorowy mały słoiczek 80 g dodajemy stopniowo i doprawiamy wg uznania 1-2 łyżki majonezu sól do smaku 1 łyżeczka cukru Instr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.