Pulpeciki w sosie szczypiorkowym są tak pyszne, że każdy z nas wziął dokładkę. U dzieci to się zdarza nieczęsto, dlatego
Kolorowy Przepisownik5 / 5 ( 3 votes ) Brokuły zapiekane w sosie serowym Brokuły zapiekane w pysznym, kremowym sosie serowym, mogą przekonać każdego. Magia sera sprawia, że u nas w
Ogrodnik w podróżyPizza z mięsnym sosem pomidorowym. Gęsty i dobrze doprawiony zasmakuje każdemu. Parę kolorowych dodatków, w tym chrupiące boczniaki i pyszne, sycące danie gotowe. CIASTO NA PIZZĘ
https:KKuchniaMniamSorgo w Polsce jest mało popularne, choć co raz częściej można spotkać na sklepowej półce. Należy do rodziny traw i choć jest bardzo łatwe w uprawie
KucharzycaDo przygotowania potrzebujemy: Wołowina mielona– 400g Młoda kapusta- 70g Śmietana 30%- 110g Ser cheddar- 250g Masło- 35g Ser śmietankowy- 30g Koncentrat- 20g Smalec- 20g Woda- 100ml
serzmiesemWielu z nas korzysta z przepisów zamieszczonych w internecie. Jedną z moich ulubionych stron jest Kwestia Smaku. Dziewczyna, która tworzy ją już dobre kilkanaście lat wie
Emskie SmakiSkrzydełka ze śliwką zawinięte w boczek . Te skrzydełka serwuję od lat i na nie jednej sobotniej imprezie zrobiły furorę. Tym razem wprowadziłam pewną zmianę. Dostałam wielki
Tajemnice SmakuSkładniki: 400 g fileta z indyka 1/2 główki młodej kapusty 2 cebule sól, pieprz czubryca czerwona pieprz ziołowy ocet balsamiczny maggi 1/2 łyżki sosu chili 2
czarrna od kuchniRyż na mleku o smaku Grzańca przygotowałam bo jakoś szaro za oknem, buro, pochmurnie i zimno w dodatku. Miałam ochotę na ciepłe, rozgrzewające, sycące, aromatyczne śniadanie
Dorota SmakujePieczone szparagi w boczku to jeden z najsmaczniejszych sposobów przygotowania tego warzywa. Aromatyczny boczek wędzony podkreśla delikatny smak szparagów a proces pieczenia wydobywa z nich co
Dorota SmakujeDzikie rośliny – liście klonu w sosie pieczarkowym Używacie w swojej kuchni dzikich roślin, jadalnych chwastów , kwiatów? To temat, który obecnie coraz bardziej staje się popularny
Dorota SmakujePowiem Wam, że przez długi czas opierałam się pierogom na słodko. Znałam ich smak z dzieciństwa i bardzo je lubiłam, jednak kiedy zabierałam się za ich
Be Fit Be StrongTa zupa to wypadkowa tego co ostatnio leżało w lodówce, czyli nadmiar serów. I gdyby nie to że były to sery pleśniowe to pomyślałabym ze już
Bernika - moj kulinarny pamietnikTaco ziemniak, czyli pieczony ziemniak nadziewany ostrym farszem mięsnym z mielonej wołowiny oraz świeżymi warzywami - pomidorami i sałatą lodową (pasuje też awokado), a to wszystko polane
Kuchnia MagdaLeny