Składniki: 200 g ulubionego makaronu 1 kulka mozzarelli light 100 g czerwonej soczewicy 1/2 czerwonej papryki 300 g kalafiora pęczek szparagów 200 g szpinaku 1cebula sól
czarrna od kuchniWszystkie przepisy pochodzą z książki „Fit przepisy Baletnicy. Sezonowo„
czarrna od kuchniW zapiekankach, które przyrządzam bardzo często łączę ze sobą warzywa z makaronem. Tego rodzaju zapiekanki są wyjątkowo sycące, przez co idealnie sprawdzają się w roli dania
MeCooksJeżeli mieliście okazję spróbować chipsów z jarmużu i lubicie je tak samo jak ja to jestem pewna, że jeszcze bardziej polubicie bataty z kruszonką z jarmużu
Be Fit Be StrongNormal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Jeśli przerażają was upały oraz opcja stania i gotowania, proponuję coś, co robi się bardzo szybko, jest lekkie, a
R'n'G KitchenSkładniki: 1/2 główki młodej kapusty 150 g makaronu łazanki 1 puszka pomidorów kawałek dobrej kiełbasy 1/2 pęczka koperku 1 marchewka sól, pieprz ostra pasta paprykowa Przygotowanie
czarrna od kuchniSoczyste podudzia z kurczaka owinięte plastrami boczku, to danie które jest proste do zrobienia i mało pracochłonne. Do przygotowania pieczonych podudzi z kurczaka potrzebne są tylko
MeCooksPrzepis na pyszną zupę szczawiową z jajkiem, ziemniakami i marchewką. Prosty przepis z którym każdy sobie poradzi. Czas przygotowania : 2 godziny Ilość porcji: 4- 6
karolgotujeDzisiaj polecam sałatkę z awokado i kurczakiem grillowanym, doskonała na upalne dni lub do pracy na drugie śniadanie. Składniki 2 główki sałaty rzymskiej mini szklanka pomidorków
Pomysłowa kuchniaPyszna duszona kapusta z marchewką, pietruszką i koperkiem, na maśle i odrobinie śmietany. Pachnąca i delikatna w smaku. Dodatek do drugiego dania lub do podania z
IzabelawkuchniProsta i szybka zupa, jeśli mamy wcześniej przygotowany zbędny bulion lub wywar. Mocno warzywna i pomidorowa. Właściwie ta zupa to kolejne “zero waste” czyli wszystko to
Bernika - moj kulinarny pamietnikSoczyste, świeże szparagi, lekko chrupiący i słony boczek, a do tego niepowtarzalny aromat pecorino. Taka jest nasza TARTA ZE SZPARAGAMI! Artykuł TARTA ZE SZPARAGAMI pochodzi z
COOKMAGAZINEDzień dobry :-) Sezon grillowy w pełni, trzeba korzystać póki pogoda dopisuje. U nas przez weekend średnia była niestety. Ja mam dla Was dziś przepis na szaszłyki
kruche babeczkiGeneralnie uwielbiam zupy 😍 Wszystkie! Nie jestem jednak amatorem zup-kremów. Tak mam od zawsze ... 😉 Nie widzę celowości miksowania pięknych, ugotowanych warzyw na papkę. No i nie
Walijskie Pichcenie