Coraz częściej sięgam po świeże makarony, które można ostatnimi czasy łatwo dostać w każdym z marketów. Takie makarony szalenie bardzo różnią się od tych, które kupujemy
Be Fit Be Strong5 / 5 ( 3 votes ) Młoda kapusta po „Huculsku” Pyszna i ciekawa młoda kapusta po Huculsku to coś zupełnie innego niż jadłeś dotychczas. Idealny przepis
Ogrodnik w podróżyMakaron z kurczakiem i serkiem to rewelacyjny pomysł na obiadek. Nie wymagający zdolności kulinarnych. Danie bardzo proste i dość smaczne. Osobiście w domku lubimy takie proste
Olcia gotuje!Kolorowe i pyszne warzywa pieczone w prostym sosie z 2 składników i serem tofu. Powstało pyszne wegetariańskie, a nawet wegańskie danie, dzięki dodaniu majonezu roślinnego wege
Swojskie jedzonkoKalafiorowe curry Sałatka wiosenna z zapiekaną tortillą Rolada biszkoptowa z serkiem i dżemem Lody truskawkowe Kurczak z cukinią Wszystkie przepisy pochodzą z książki „Fit przepisy
czarrna od kuchniPyszne, aromatyczne, pikantne ... Oczywiście składniki dania można modyfikować wg uznania i własnych upodobań smakowych. Dobrze smakuje np z dodatkiem kalafiora czy fasolki szparagowej (w sezonie
Walijskie PichcenieSałatka z kaszy kuskus z marchewką i cukinią pasuje doskonale do dań z grilla, jest orzeźwiająca i lekka, w sam raz na lato! Sałatka
Moja smaczna kuchniaKotlety mielone z indyka. Kotlety mielone z indyka jak zrobić mielone z indyka ile smażyć kotlety mielone z indyka Delikatne, mięciutkie i
Moja Książka KucharskaKimchi ( 김치 ) to tradycyjna potrawa kuchni koreańskiej, której głównym składnikiem jest kiszona kapusta pekińska z dodatkiem warzyw i ostrej papryki Gochugaru. Kimchi spożywane jest jako dodatek
Oryginalny smakŚledzie z suszonymi pomidorami to bardzo szybka i smaczna przekąska. Zrobisz ją bardzo zwinnie ,a efekt będzie naprawdę zadowalający. Śledzie z suszonymi pomidorami najlepiej zrobić
Z Kuchni Do KuchniOśmiornicę uwielbiam jeść i przyrządzać. Niestety jestem jedyną osobą w domu, która lubi ją jeść, dlatego pojawia się na stole stosunkowo rzadko. Jednak, kiedy wypatrzę ją
Be Fit Be StrongNo i ogarnęłam w ten upał! Dla wszystkich mięsożerców: koniecznie musicie sobie takie mięsko zrobić. Będzie szybko i samo się robi! Rozgrzewam na patelni
Z Kuchni Do KuchniTo było fantastyczne popołudnie spędzone w sercu stolicy w klimatycznym Comfort Food Studio pod batutą Tomasz Jakubiak . Na warsztaty tym razem wzięliśmy produkty Polmlek
Z Kuchni Do KuchniKalafior można wykorzystać i jeść na różne sposoby. Niekoniecznie tylko z masłem i bułką tartą. Chociaż ten klasyk nigdy mi się nie znudzi :)
Agusiowe smakołyki