Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszoną morelą

Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszoną morelą

Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszoną morelą

Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszoną morelą to mój pierwszy przepis na polędwiczkę. Po jej zjedzeniu stwierdziłam, że decydowanie częściej muszę ją przyrządzać. Mięso jest miękkie i bardzo soczyste, a robi się je bardzo szybko. Kto jeszcze nigdy nie jadł polecam spróbować. Czas wykonania: 1 h Ilość porcji: 2 Składniki: 500 g polędwiczki wieprzowej (1 sztuka) 15 g suszonej moreli 2 łyżki oleju 1 łyżeczka masła 100 ml wytrawnego białego wina (2 kieliszki) 1 łyżeczka soli ½ łyżeczki pieprzu Przygotowanie: ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KuchniaWeDwoje.pl

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.