Specjalnie dla Was, właśnie teraz, kiedy cukinia króluje na straganach, najlepsze z najlepszych przepisy na moje ukochane warzywo! Pamiętajcie, że im mniejsza cukinia, tym smaczniejsza, ma
Moja smaczna kuchnia2 średnie marchewki starte na grubej tarce (1 szklanka) 0,5 szklanki mąki 1 pełna łyżka wiórków kokosowych 1 łyżeczka proszku do pieczenia 2 pełne łyżki
KorniszonkiLato to nie tylko upalne dni. To także dni chłodniejsze, deszczowe i niezbyt przyjemne. W takie dni chciałoby się zjeść coś konkretniejszego, ale nie koniecznie ciężkiego
Codzienna kuchnia niecodziennaPodawałam już Wam przepis na rewelacyjną marynatę czosnkowo-śliwkową - klik , więc tym razem przedstawiam pomysł na jej pyszne zastosowanie. Soczysta karkówka z idealnie skomponowanym, słodkawym smakiem
Di gotuje1 pomarańcza 2 limonki 2 łyżki rodzynek (namoczyć w likierze pomarańczowym przez ok. 1 godz.) 1 szklanka cukru pudru 2 i pół szklanki słodkiej śmietanki (najlepiej
KorniszonkiNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE
KorniszonkiMam dziś dla Was mięsną propozycję, ale jeśli nie skorzystacie przy piątku, to przy sobocie koniecznie powinniście. Proste danie, które przygotowałam zupełnie spontanicznie okazało się bardzo
Kuchnia w czekoladzieDziś przedstawiam coś wyjątkowego i wbrew pozorom bardzo łatwego w przygotowaniu. Soczyste piersi kacze z chrupiącą skórką w pysznym sosie rabarbarowo-pomarańczowym z pewnością zachwycą wszystkich
karmelowyProsty, szybki, pożywny makaron z sosem mięsno-pomidorowym. Uwielbiają go także dzieci :) Składniki na 4 porcje: 400 g makaronu spaghetti 500 g mięsa mielonego mieszanego 1
Ze smakiem i z pasjąKociołek po serbsku Na kociołkowanie zawsze jest dobry moment . Bardzo wygodna metoda, przyrządzania jadła , szczególnie lubiana przeze mnie, podczas prac w ogrodzie " class="wp-smiley" style
Ogrodnik w podróżySchabowe kule - to prosty pomysł jak zmienić standardowego schabowego na coś oryginalnego praktycznie nie zwiększając ilości pracy w przygotowaniu. Składniki : (na 4 kule) 4 kotlety schabowe
Mechanik w kuchni...ale podana po włosku! Nie wiedziałam jak zatytułować to pyszne danie. Niezwykle proste danie. Soczyste i aromatyczne. Zrobicie je w krótkim czasie i tak na prawdę
Z Kuchni Do KuchniSmak Wielkanocy to smak żurku? No jasne A może tak podać go w zupełnie innej formie? Np. tarty? Spróbujcie, smakuje po prostu obłędnie, no i oczywiście
Eat me! Fit me!Pieczarki ze szpinakiem owinięte boczkiem Pieczarki ze szpinakiem owinięte boczkiem. Pieczarki ze szpinakiem owinięte boczkiem.. Przepis szczerze przyszedł mi do głowy gdy byłam
Kuchnia na wzgórzu