Dobry wieczór, może ciasteczka nie są idealnie polukrowane ale są pyszne i bez jajek! Mój synek ma alergię na jajka, ale maślane i kruche ciasteczka wyjdą
Ana Mari's worldmojprzepisna.pl | Czekoladowa tarta z malinami bez pieczenia Prosta tarta do wykonania w 20 min plus chłodzenie. Mocno czekoladowa, mało słodka, bezproblemowa. Ja wykonałam wersję ekspresową, bo
moj przepis namojprzepisna.pl | Czekoladowa tarta z malinami bez pieczenia Prosta tarta do wykonania w 20 min plus chłodzenie. Mocno czekoladowa, mało słodka, bezproblemowa. Ja wykonałam wersję ekspresową, bo
moj przepis naSezon na truskawki w pełni, więc u mnie wylądowały w słodkiej tarcie z krem. Pierwszy plan był taki, by przygotować z truskawek prosty koktajl, jednak zainspirowałam
Pink EnvelopePyszny miodownik to obowiązkowa pozycja na stole podczas wszelkich rodzinnych okazji. Pasuje nie tylko na Boże Narodzenie - zawsze dobrze smakuje. :)
Prosty przepis naagrestowych, czarnych i czerwonych porzeczek, borówek. To własnie ten moment, by wykorzystać wszystkie. A to przepis by wykorzystać je wszystkie naraz. Zatopić w kremowej, kokosowej masie, zapieczonej na kruchym, maślanym cieście. Przepis wykorzystany, by osłodzić czas spędzany z tymi, przy których ani okazja, ani okoliczności nie są istotne. Choć w tym przypadku były nie do przecenienia - spotkanie w najprzyjemniejszej
Kronika PiekarnikaTo pyszne danie jest pożywne, smakowite i aromatyczne. Idealne na jesienne dni, polecam serdecznie. Zapiekanka z warzyw. CZYTAJ DALEJ
Moje Małe CzarowaniePrzepis na przepyszny sernik z makiem. Serniki to zdecydowanie moje ulubione ciasta. Uwielbiam je w każdym wariancie, na zimno, pieczone, z owocami….. Te klasyczne
Pani M - kuchnia smakowitaKolejne ciacho na niedzielę z wykorzystaniem sezonowych owoców, tym razem czarnej porzeczki. Ten owoc to prawdziwa bomba witaminowa, dlatego warto to wykorzystać. Po drugi kawałek możesz
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Zapraszam Was dziś na pyszne, słodko-kwasne ciasto z borówką amerykańską, którą zamiast partiami pomrozić sobie na zimę, ja władowałam do placka 🙈 Stwierdziłam, że może jeszcze
Kuchnia w czekoladzietarce z dużymi oczkami na wierzch ciasta. Dodatkowo posypujemy migdałami. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 50 minut. Wyjmujemy, studzimy. Kroimy najlepiej nożem z piłką, wierzch ciasta jest kruchy i chrupiący. Pycha:) Smacznego:) Artykuł Szarlotka sypana migdałami pochodzi z serwisu
gotuj ze mnąPrzepis na te przepyszne ciasteczka pochodzi z książki Aleksandry Seghi "Słodkie pieczone kasztany". Wszyscy wielbiciele pierożków ravioli będą zachwyceni, choć nie jest to wersja
Moje Małe CzarowanieStyropian, to nic innego jak oszukany sernik. Dlaczego? Wyglądem niczym nie różni się od prawdziwego sernika, w smaku zaś przypomina piankę. Często przemykało mi przed oczami
Pieprzyć z FantazjąKeto rabarbar pod kruszonką Rabarbarowej sagi ciąg dalszy Rabarbar wdarł się szturmem do mojego menu i ani myśli go opuszczać. Co ciekawe nigdy nie byłam jakąś
Modern Cave Girl