Taką karkówkę jadłam kilka lat temu u znajomych i pamiętam, że bardzo mi smakowała. Smak zaskakujący ale myślę, że wielu przypadnie do gustu. Przepis przeleżał u
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj przepis na paluszki rybne, chyba każdy je zna, ale te kupowane w sklepie mają mnóstwo niepotrzebnych chemicznych dodatków. Dlatego proponuję abyście zrobili je sami, są
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj dla odmiany proponuję pyszne ciasto słodko-kwaśne. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Ciasto z rabarbarem Składniki 200 g miękkiego masła 4 duże jajka 150 g cukru
To co lubię - gotuję i polecamWszystko co dobre szybko się kończy… tak jak i mój urlop. Ale nie ma tego złego, po powrocie powitały mnie piękne czerwone truskawki, które można
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj zapraszam Was na surówkę z białej kapusty. To moja ulubiona surówka, robię ją latem i zawsze tylko wtedy gdy mam pewność, że kapusta, której używam
To co lubię - gotuję i polecamSprawdzony przepis na kiszone ogórki. Chyba każdy z nas przygotowuje na zimę zapas ogórków kiszonych. Pachnące, chrupiące ogórki do sałatki jarzynowej, zupy ogórkowej, kanapek mmmm pycha
To co lubię - gotuję i polecamSezon wiśniowy jeszcze trwa dlatego dzisiaj zapraszam na pyszne bułeczki wiśniowe. U nas zostały nazwane wiśniowiankami ;) Są pyszne i puszyste. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Wiśniowe bułeczki
To co lubię - gotuję i polecamByły muszle z mięsem mielonym dzisiaj chciałabym Was zaprosić na muszle ze szpinakiem i białym serem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Muszle ze szpinakiem Składniki 1 cebula
To co lubię - gotuję i polecamDla wszystkich lubiących nalewki dzisiaj przepis 3 w 1, nalewka, pestkówka i likier. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A to wszystko z 3 kg wiśni. Ja osobiście najbardziej
To co lubię - gotuję i polecamDostałam piękną ekologiczną cukinię, a że dawno nie robiłam faszerowanej cukinii powstało pyszne lekkie danie. Polecam, naprawdę warto. Wszystkim bardzo smakowała. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Cukinia
To co lubię - gotuję i polecamSezon truskawkowy za nami, ale udało mi się kupić jeszcze łubiankę pięknych słońcem pachnących truskawek. Dlatego dzisiaj proponuję Wam ostatnie w tym sezonie ciasto ze świeżymi
To co lubię - gotuję i polecamZapas witaminy C na zimę zrobiony, czarna porzeczka jest uważana za kopalnię składników odżywczych i witamin. Zawiera ogromne ilości witaminy C, B1, B2, B6, B9, D
To co lubię - gotuję i polecamPierogi z jagodami to mój smak z dzieciństwa. Pyszne, domowe pierogi z jagodami i słodką śmietanką. Poezja !!! Sezon na jagody w pełni dlatego zróbcie je koniecznie
To co lubię - gotuję i polecamKwaśne owoce przełamane delikatną słodyczą kremu, właśnie takie ciasta najbardziej uwielbiam. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Ciasto agrestowe Składniki Ciasto: 200 g masła 150 g cukru 5
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj przepis na smaczną i szybką sałatkę z młodych ziemniaków. Polecam. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Sałatka ziemniaczana Składniki 50 dag młodych małych ziemniaków pęczek rzodkiewek 1
To co lubię - gotuję i polecam