Zapas witaminy C na zimę zrobiony, czarna porzeczka jest uważana za kopalnię składników odżywczych i witamin. Zawiera ogromne ilości witaminy C, B1, B2, B6, B9, D
To co lubię - gotuję i polecamPierogi z jagodami to mój smak z dzieciństwa. Pyszne, domowe pierogi z jagodami i słodką śmietanką. Poezja !!! Sezon na jagody w pełni dlatego zróbcie je koniecznie
To co lubię - gotuję i polecamKwaśne owoce przełamane delikatną słodyczą kremu, właśnie takie ciasta najbardziej uwielbiam. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Ciasto agrestowe Składniki Ciasto: 200 g masła 150 g cukru 5
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj przepis na smaczną i szybką sałatkę z młodych ziemniaków. Polecam. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Sałatka ziemniaczana Składniki 50 dag młodych małych ziemniaków pęczek rzodkiewek 1
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj przepis na jajka faszerowane, krojenie jajek może wydawać się skomplikowane, jednak z każdym następnym nabierzecie wprawy. Nawet jeśli skorupka odrobinę się ukruszy, po napełnieniu ich
To co lubię - gotuję i polecamPyszna tarta owocowa na kruchym spodzie. Tarta z malinami i czerwonymi porzeczkami, możecie zrobić ją również z jagodami, borówkami lub czarnymi porzeczkami. Lekkie, orzeźwiające i smaczne
To co lubię - gotuję i polecamByły już placuszki na słodko dlatego dzisiaj zapraszam na placki w wersji wytrawnej. Pycha. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Placki z cukinii z łososiem Składniki 2 małe
To co lubię - gotuję i polecamDzisiejszy wpis dedykuję wszystkim miłośnikom bobu, mam nadzieję, że taka wersja Wam posmakuje. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Bób z pesto Składniki 0,5 kg bobu 30
To co lubię - gotuję i polecamTruskawkowego szaleństwa ciąg dalszy. Ciasto truskawkowo-orzechowe, jak dla mnie połączenie truskawek i orzechów było zaskakujące, a okazało się bardzo trafione. Ciasto zniknęło w oka mgnieniu
To co lubię - gotuję i polecamLubicie nalewki? Ja uwielbiam. Kieliszek nalewki w jesienno-zimowy wieczór sprawia, że chociaż na chwilę przenosimy się do ciepłych i słonecznych dni lata. Właśnie teraz jest
To co lubię - gotuję i polecamWeekend zapowiada nam się grillowo, dlatego zapraszam Was na faszerowane ziemniaki, które możecie zrobić zarówno na grillu jak i w piekarniku. Mimo wszystko pogodnego i słonecznego
To co lubię - gotuję i polecamOstatnio kilka razy już słyszałam same pozytywne opinie o ogórkach w zalewie musztardowej, dlatego i ja postanowiłam zrobić w tym roku. Przepis sprawdzony dlatego dzielę się
To co lubię - gotuję i polecamJesienią i zimą mamy ochotę na zupełnie inne smaki, w ten weekend akurat była to fasolka po bretońsku. Na targach i bazarkach pojawiła się piękna
To co lubię - gotuję i polecamJak już kiedyś pisałam uwielbiam śledzie, dlatego dzisiaj dzielę się z Wami przepisem na pyszną śledziową sałatkę. Tym razem wersja z brokułami, ogórkiem kiszonym i kukurydzą
To co lubię - gotuję i polecamSzaleństwa naleśnikowego ciąg dalszy. Dzisiaj wersja letnia z jagodami, teraz możemy użyć mrożonych. Robimy je podobnie jak naleśniki z serem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Naleśniki z
To co lubię - gotuję i polecam