Jeśli lubicie ciasto drożdżowe, a mieliście problem z jego zrobieniem to właśnie jest przepis dla Was. Ciasto robi się łatwo, a do tego wyjątkowo smaczne. (adsbygoogle
To co lubię - gotuję i polecamŻeby zrekompensować Wam czekanie na kolejny przepis, zapraszam na pyszną karpatkę w zimowej odsłonie. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Zimowa karpatka Składniki Składniki na ciasto: 120 g
To co lubię - gotuję i polecamJak karnawał to karnawał …zapraszam na pyszne pączki. Dzięki dodatkowi ziemniaków są wilgotne i naprawdę doskonałe. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pyszne pączki z ziemniakami Składniki
To co lubię - gotuję i polecamŁatwa i szybka zapiekanka, a jeśli dzień wcześniej ugotujecie sobie ryż jej przygotowanie zajmie Wam nie więcej niż 15 minut. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Zapiekanka brokułowa
To co lubię - gotuję i polecamZrobienie ciasta drożdżowego wydawało mi się strasznie trudne, ale mając dobry mikser i świeże drożdże to naprawdę nic trudnego. Do porannej kawy pycha. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push
To co lubię - gotuję i polecamPrzepis na szybką i smaczną przekąskę. Awokado jest bardzo zdrowe, a i dodatkowa porcja kcal w te mrozy z pewnością nam się przyda. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push
To co lubię - gotuję i polecamKochani życzę Wam wszystkim szampańskiej zabawy, a w Nowym 2016 Roku samych sukcesów, nie tylko kulinarnych. A żeby osłodzić sobie jeszcze bardziej sylwestrową zabawę zapraszam Was
To co lubię - gotuję i polecamŚwięta święta i po świętach, a dla tych, którzy myślą już o Sylwestrowym menu mam propozycję na pyszne śledzie pod buraczkiem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Śledź
To co lubię - gotuję i polecamTaki barszcz czerwony jadam tylko w święta. Podany z uszkami, krokietami czy pasztecikami jest po prostu wyśmienity. Obok zupy grzybowej jest to moja ulubiona świąteczna potrawa
To co lubię - gotuję i polecamPrzepis na śledzie, które możemy zrobić kilka dni wcześniej. Wymagają odrobinę wprawy, ale na pewno sobie świetnie poradzicie. Są pyszne. Polecam. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Śledzie
To co lubię - gotuję i polecamPyszny, aromatyczny kwas buraczany z którego przygotujemy barszcz czerwony. Jest banalnie prosty i wystarczy tylko 5 dni żeby cieszyć się jego smakiem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push
To co lubię - gotuję i polecamZachęcam do zrobienia pysznego makowego ciasta z rodzynkami i lekką cytrusową nutą. Jest czasochłonne, ale warto je zrobić przy okazji robienia makowców. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj
To co lubię - gotuję i polecamKażdy z Was ma swoją wersję bigosu, ja dzisiaj dzielę się z Wami swoim przepisem. Smacznego. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Bigos Składniki 2,5 kg kapusty
To co lubię - gotuję i polecamPrzepis na pyszny sernik z brzoskwiniami. Sernik, którego nie może zabraknąć w święta jak i wiele rodzinnych uroczystości. Jest pyszny, delikatny i wyjątkowo smaczny. Polecam. (adsbygoogle
To co lubię - gotuję i polecamJeśli macie ochotę na małe co nieco, a nie macie ochoty spędzać pół dnia w kuchni to ten przepis jest właśnie dla Was. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push
To co lubię - gotuję i polecam