Jak zrobić masło – masło koperkowe
Jak zrobić masło – masło koperkowe
Zawsze lubiłam smak i zapach „prawdziwego” masła, zrobienie go jest banalnie proste. Dodatkowo dodając różne składniki możemy zmienić jego smak. Ja zrobiłam masło z dodatkiem koperku, ale z dodatkiem pietruszki czy z ząbkiem czosnku, jest równie smaczne i idealnie pasuje do dań z grilla. Kromka świeżego chleba lub chrupiącej bagietki posmarowana takim masłem to czysta poezja. Spróbujcie zrobić sami, dodatki można dodać do masła, które kupicie w sklepie, ale tylko do takiego, które ma min. 80 % tłuszczu. (ads... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam
Autor
To_co_lubie_gotuje_i_polecam
Witaj! Mam na imię Joanna.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, obiad, deser, chleb, grill, śniadania, bagietka, kolacja
Inne przepisy z To co lubię - gotuję i polecam
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję