Odrobina słońca na talerzu :) dzisiaj u mnie na śniadanie była pasta jajeczna ze szczypiorkiem. Szybko i smacznie i zdrowo, koniecznie zróbcie jest pyszna. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pasta jajeczna ze szczypiorkiem Składniki 6 jajek 1 łyżka drobno pokrojonego szczypiorku 1 łyżka majonezu sól pieprz Instrukcje Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Kroimy w drobną kostkę, dodajemy posiekany szczypiorek. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i majonezem. Delikatnie mieszamy. Sma... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.