Keks

Keks

Keks

Wiele razy robiłam keks i z różnych przepisów, ale ten jest wyjątkowo smaczny. Dobrze się przechowuje i nawet drugiego czy trzeciego dnia smakuje równie dobrze. Jest bardzo wilgotny i delikatny, zróbcie koniecznie. Polecam :) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Keks Składniki 3 duże jajka 130 g miękkiego masła 120 g mąki pszennej 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 0,5 szklanki drobnego cukru 1 łyżka wódki szczypta soli Instrukcje 250 g bakalii (owoce kandyzowane :wiśnie, kiwi, ananas), orz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.