Dziś kolejna letnią inspirację na smaczny i lekki obiad. Tortilla pełnoziarnista z kurczakiem, mango, papryką i czerwoną cebulą. Jako dodatek zaproponowałem dwa rodzaje wyrazistych dipów
kulinarnyJaKolejna odsłona mini makaronu od Lubelli i kolejna odsłona konkursu. tym razem pod pod hasłem „Sezon na botwinkę”. Zadaniem kok=nkursowym było przygotowanie dania
Życie zaczyna się w kuchniPiersi z kurczaka uwielbiane są przez małego domownika pod każdą postacią. Zresztą duży domownik też nimi nie pogardzi 😊 Sama pamiętam jak pierwszy raz spróbowałam takich nuggetsów
Życie zaczyna się w kuchniOstatnio w moje ręce wpadła paczucha od Lubelli a w mniej świetny makaron Lubella mini rurki 5 warzyw. W tym samym czasie dostałam zaproszenie do
Życie zaczyna się w kuchniAlternatywa dla smażonego kurczaka;) a dodatkowo zamiast bułki czy płatków użyliśmy do tego pestek słonecznika, myślę że świetnie sprawdziłyby się też pestki dyni. Składniki: 2 pojedyncze
Życie zaczyna się w kuchniZima za oknem trzyma, więc ostre, rozgrzewające dania pojawiają się w naszym menu bardzo często. Bardzo lubię pewną stronę na Facebooku, która wyświetla filmiki
Życie zaczyna się w kuchniWczoraj przygotowałam dla nas obiad ze słodkim dodatkiem ananasa. Jak dla nas bomba smakowa na talerzu, mówię Wam;) Koniecznie spróbujcie. Delikatny kurczak w słodkim sosie śmietanowym
Życie zaczyna się w kuchniKlasyka w połączeniu z tym co tygryski lubią najbardziej czyli chilli :). Świeże papryczki są już dostępne w większości marketów i często też są uprawiane w Polsce
Kuchnia PROzdrowotnaPyszna propozycja na obiad, czyli nóżki kurczaka zawinięte w boczek marynowane w musztardzie. Mniam <3 Przepis pochodzi z magazynu "Pyszne. Nr 6/2016"> Zapraszam do
My Culinary ArtPyszne, soczyste w środku, chrupiące z zewnątrz udka kurczaka. Mniam <3 Najlepiej smakują podane z frytkami i surówką. Zapraszam do przygotowań! Składniki dla dwóch osób
My Culinary Art„ Za każdym razem gdy robię zakupy nie mogę przejść koło nich obojętnie. Chwila zastanowienia co wybrać: białe czy zielone i kolejny pęczek ląduje w koszyku. Trzeba
Wiem co jemŁatwy w wykonaniu i wyjątkowy w smaku kurczak w indyjskim sosie na bazie pomidorów i korzennych przypraw. Mniam <3 Danie inspirowane jest przepisem ze
My Culinary ArtTradycyjny, chrupiący z zewnątrz, z rozpływającym się masełkiem w środku kotlet Devolay (de volaille lub "kotlet po kijowsku"). Pycha <3 Najlepiej smakuje z frytkami i
My Culinary ArtSmażona wątróbka drobiowa... Jedni ją uwielbiają, drudzy zaś odwrotnie, wątróbka drobiowa... Owszem jest pracochłonna i strzela tłuszczem, ale jak wcześniej przygotujemy miejsce pracy, myślę że będzie
Pelusiowa KuchniaTak jak już wspominałam w poprzednich postach, miałam niesamowitą okazję gotować z Panem Andrzejem Polanem w programie " Czy na pewno umiesz gotować? odc.6 ", który emitowany jest
My Culinary ArtPrzepyszne mięsko, zadziwiający smak. Piersi kurze często są suche, ale w tym daniu są bardzo wilgotne i pyszne. Możecie zrobić takie mięsko na imprezy, obiadek
Kuchnia PokoleńSkładniki na 6 porcji: 2 łyżki oleju 2 piersi z kurczaka 6 tortilli 3 świeże figi, pokrojone w plastry 6 plastrów dojrzewającego sera, pokrojonych w paski
My Culinary ArtPyszna propozycja obiadowa: roladki z piersi kurczaka z szynką prosciutto w sosie śmietanowo-grzybowym, podane z kaszą pęczak i ogórkiem kiszonym. Pyszności <3 Zamiast kaszy
My Culinary ArtPyszny, rozpływający cię w ustach, delikatny i bardzo szybki w przygotowaniu makaron z kurczakiem w sosie z puree z dyni i białego wina. Pyszności <3
My Culinary ArtDanie bardzo smaczne, jednak dosyć specyficzne. W smaku serduszka przypominają wątróbkę, w konsystencji natomiast pierś z kurczaka. Od razu uprzedzę, że przygotowanie ich nie każdemu
My Culinary Art„Lekkie, szybkie w przygotowaniu kotlety z piersi indyka z dodatkiem pieczarek i cebulki. Bez użycia maszynki do mielenia mięsa. Wystarczy ostry nóż i deska do krojenia
Wiem co jemSkładniki na 9-10 gołąbków: 100 g ryżu parboiled 1 łyżka oliwy z oliwek 2 dymki (biała część) 1 ząbek czosnku 500 g mielonego mięsa z
My Culinary ArtDziś zapraszam na pyszny, wyrazisty a zarazem delikatny quiche (kisz) z kurkami i kurczakiem na kruchym spodzie, z dodatkiem aromatycznych suszonych ziół. Danie inspirowane jest
My Culinary ArtSkładniki dla dwóch osób: 4 grube szparagi 2 łyżeczki cukru 1 łyżeczka soli 1 łyżka octu jabłkowego 1 pierś z kurczaka 4 plastry szynki parmeńskiej lub
My Culinary Art"Przysłowie mówi, że „Od Św. Marcina zima się poczyna”. Aby się dowiedzieć jaka będzie trzeba było zabić gęś. Obowiązkowo w tym właśnie dniu. Był to
Wiem co jem„Perliczka to udomowiona perlica pospolita ( Numida meleagris ), ptak z rzędu kuraków naturalnie występujący w Afryce. Charakteryzuje się szaro-czarnym upierzeniem biało nakrapianym i przeraźliwym krzykiem przypominającym
Wiem co jemSkładniki dla 6 osób: 1 łyżka oliwy z oliwek 4 kacze nogi 2 cebule, drobno posiekane 2 ząbki czosnku, zgniecione 2 łyżeczki mielonego cynamonu 2 łyżeczki
My Culinary ArtPyszny, aromatyczny kurczak w sosie winno-musztardowym z dodatkiem śmietanki. Potrawa inspirowana przepisem ze strony ' Magazyn Kuchenny '. Zamiast z kurczakiem, danie możecie przygotować ze schabem
My Culinary ArtW związku z tym, że jest Wielki Post, naszło mnie na jakiś fast food ;) Poniżej przedstawiam przepis na pyszne, chrupiące Wrapsy jak z Mc Donald's
My Culinary ArtKotlety mielone z kurczaka z dodatkiem otrębów owsianych. Bardzo ciekawa alternatywa dla klasycznych mielonych :) Przepis znalazłam na stronie Filozofia Smaku . Zapraszam do przygotowań! Składniki dla 2
My Culinary ArtChrupiące z zewnątrz, mięciutkie w środku polędwiczki drobiowe w kukurydzianej panierce :) Składniki dla 3-4 osób: 3 piersi z kurczaka 1 jajko 4 łyżki mleka 2
My Culinary ArtBardzo smaczne pieczone nóżki z kurczaka w słodkim sosie z coca-coli :) Przepis znalazłam na stronie Shabby Eat i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona efektem. Zapraszam
My Culinary ArtUlubione danie całej mojej rodziny :) Proste i szybkie w przygotowaniu, a smak wręcz uzależniający. Postanowiłam dodać ten przepis jeszcze raz, ponieważ na początku zdjęcia były
My Culinary ArtCiekawe wykorzystanie cukinii oraz kalafiora. Potrawa jest lekka i delikatna, a dodatkowo bezglutenowa i bardzo szybka w przygotowaniu. Kurczaka można zastąpić krewetkami. Potrawa inspirowana jest przepisem
My Culinary ArtCiasta francuskiego ciąg dalszy :) Niestety nadal nie za bardzo mogę wychodzić z łóżka, więc przygotowywane przeze mnie dania muszą się praktycznie same robić :) Dzisiaj
My Culinary ArtOstatnio po wielodniowych poszukiwaniach, udało mi się kupić książkę "Jedzenie i uczty Jezusa - Kulinarny świat Palestyny pierwszego wieku". Dzisiaj przygotowałam dwa dania z jadłospisu
My Culinary ArtAjiaco bogotano - bo tak nazywa się owa zupa - była dla mnie kompletnym zaskoczeniem. Połączenie niektórych składników wydało mi się zadziwiające. Jakim cudem pasują do tego kapary
My Culinary ArtDziś zapraszam na drobiowy gulasz pełen smakowitych dodatków. Smak od razu przywodzi na myśl Święta, a to za sprawą suszonych śliwek, anyżu i goździków. Przepis znalazłam
My Culinary ArtGdyby w przeszłości ktoś mi powiedział, że będę tak często wykorzystywała szpinak w mojej kuchni to uśmiałabym się… ale człowiek dojrzewa, korzysta z bogactwa doświadczeń
UgotujmyTo.plI po świętach… Czas spędzany w rodzinnej atmosferze przy dobrym jedzeniu mija niestety zbyt szybko… a jeszcze tylko kilka dni i rozpoczniemy Nowy Rok
UgotujmyTo.plWymyśliłam sobie żeby upiec kaczkę. Z mięsem delikatnym i rozpływającym się w ustach i chrupiącą skórką…:) A że specjalista od kaczek ze mnie… żaden
UgotujmyTo.plMam znajomego, który praktycznie nie jada warzyw, z mięs tylko kurczaka i nie uznaje większości przypraw oraz nie lubi, żadnych eksperymentów w kuchni… Żal mi
UgotujmyTo.plKażdy ma ulubione przepisy na kurczaka, mam i ja. I ostatnio do moich ulubionych przepisów na kurczaka doszedł kurczak ze śliwkami po cygańsku. Jak tylko przeczytałam
UgotujmyTo.plJakoś dużo łatwiej mi idzie z eksperymentowaniem w przygotowaniu wytrawnych potraw niż z eksperymentowaniem w przygotowywaniu ciast. Zresztą gdzie znajdę chętnych do próbowania moich słodkich wynalazków
UgotujmyTo.plI okazało się, że na Wyspach ten lipiec jest podobno najsuchszym od 250 lat! Przy temperaturach sięgających 30 stopni mało ludzi jednak narzeka, bo wszyscy pamiętają
UgotujmyTo.plDzisiaj zapraszam na filet z kurczaka w pysznej śliwkowo-miodowej glazurze. Dzięki marynacie i szybkiemu pieczeniu, kurczak pozostaje baardzo soczysty :) Najlepiej smakuje podany z ryżem lub
My Culinary ArtDzisiaj zapraszam na filet z kurczaka w pysznej śliwkowo-miodowej glazurze. Dzięki marynacie i szybkiemu pieczeniu, kurczak pozostaje baardzo soczysty :) Najlepiej smakuje podany z ryżem lub
My Culinary ArtDziś przedstawiam przepis, który prawdopodobnie każdy zna - na panierowane filety z kurczaka :) Bardzo proste i bardzo szybkie w wykonaniu. Najlepiej smakują z puree ziemniaczanym i
My Culinary ArtJeden z moich kulinarnych eksperymentów. Połączenie smaku dyni z musztardą i miodem jest fantastyczne, polecam! Kurczak marynowany (2-3 porcje): 2 piersi z kurczaka 1 łyżka
My Culinary ArtKolejne danie w całości przygotowane przez mojego Ukochanego. Jak widać, gustuje w mięsnych i szybkich potrawach :) Tagliatelle w sosie szpinakowo- śmietanowym z kurczakiem. Pycha! Składniki
My Culinary ArtPrzez ostatnie dwa tygodnie na moim blogu widniała ankieta dotycząca Waszej ulubionej kuchni. W związku z tym, że większość z Was wybrała kuchnię włoską, dziś na
My Culinary ArtBaardzo soczysty kurczaczek z moim ulubionym serowym serem i kluskami śląskimi:) Danie w całości przygotowane przez mojego Ukochanego. Kluski śląskie ze zdjęcia niestety są kupne
My Culinary ArtWeekend powoli za nami, więc pora wracać do domu. Weekend u Mamusi był jak zawsze bardzo udany, przy okazji miałam możliwość skosztowania wielu fantastycznych potraw:) Poniżej
My Culinary ArtKolejna potrawa mojej mamy. To był weekend pełen smakowitości. TUTAJ znajdziecie przepis na inne danie tego wspaniałego weekendu: KREM ZE ŚWIEŻYCH OGÓRKÓW. Pate najlepiej
My Culinary ArtSzybkie danie, które na pewno wam posmakuje :) Mój ukochany ucieszył się, że przygotowanie potrawy nie wymaga pięciu garnków i trzech desek do krojenia (chwilowo mam
My Culinary ArtJako że chwilowo jestem unieruchomiona, w przygotowaniu dzisiejszego obiadu pomagał mi mój Ukochany :) Pomimo, że kaczkę robiłam pierwszy raz, wyszła pyszna, bardzo soczysta, z chrupiącą skórką
My Culinary ArtSkładniki (3 porcje): 500 g wątróbki drobiowej 250 ml maślanki 2 łyżeczki cukru 500 g malin 150 ml białego wina 2 łyżki masła 2 łyżki octu
My Culinary ArtSkładniki: 1 pierś z kurczaka, pokrojona w kostkę 1 mała cebula, drobno posiekana 2 ząbki czosnku, drobno posiekane 3 pomidory bez skórki, pokrojone w kostkę 1
My Culinary ArtŁatwe i szybkie w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo efektowne danie :) Składniki (dla dwóch osób): 1 pierś z kurczaka 1 rolka gotowego ciasta francuskiego przyprawy wedle
My Culinary ArtSkładniki (dla dwóch osób): ok. 200g makaronu tagliatelle 100g kurek 100g śmietany kremówki (1 opakowanie) 1 cebula 1 łyżka masła (ja użyłam klarowanego) garść świeżej posiekanej
My Culinary ArtSkładniki: 2 tortille 1 pierś z kurczaka 1 mała puszka kukurydzy lub mieszanka (kukurydza, fasola) 100g sera żółtego 1 łyżka masła (ja użyłam klarowanego) 1 łyżeczka
My Culinary ArtSkładniki (na 2 paczuszki): 1 op. ciasta francuskiego 1 pierś z kurczaka 1 łyżka oliwy z oliwek 2 łyżki płynnego miodu 5-6 ząbków marynowanego czosnku
My Culinary ArtObiad w całości przygotowany przez mojego Ukochanego :) Pyszna pierś z patelni grillowej z sosem kaparowo- śmietanowym, do tego młode ziemniaczki i pomidorki cherry ze świeżym ogórkiem
My Culinary Artwinnicy Kerpen. Oraz deser - Rieslingowe trio: sorbet z wytrawnego Rieslinga z jagodami goji marynowanymi w rieslingu, podawany galaretką z rieslinga a do deseru Riesling Divinus Secco z winnicy Rappenhof. Dania, które przygotowaliśmy były przygotowane z rieslingiem lub tworzyły z nim zgrany duet. Riesling jest jednym z moich najbardziej ulubionych białych win nie tylko podczas hucznie obchodzonego tygodnia Rieslinga(...)zastosowania kulinarne. Te wytrawne dobrze sprawdzą się z daniami z ryb oraz z owocami morza i lekkimi sałatkami. Będą idealne do szparagów oraz lekkich dań z drobiu. Te słodsze doskonale uzupełnią dania orientalne i dobrze przyprawione. Najsłodsze można pić same lub z deserami i owocowymi ciastami. Tydzień Rieslinga minął... ale, oczywiście Rieslinga można go kupić przez
królestwo garówwinnicy Kerpen. Oraz deser - Rieslingowe trio: sorbet z wytrawnego Rieslinga z jagodami goji marynowanymi w rieslingu, podawany galaretką z rieslinga a do deseru Riesling Divinus Secco z winnicy Rappenhof. Dania, które przygotowaliśmy były przygotowane z rieslingiem lub tworzyły z nim zgrany duet. Riesling jest jednym z moich najbardziej ulubionych białych win nie tylko podczas hucznie obchodzonego tygodnia Rieslinga(...)zastosowania kulinarne. Te wytrawne dobrze sprawdzą się z daniami z ryb oraz z owocami morza i lekkimi sałatkami. Będą idealne do szparagów oraz lekkich dań z drobiu. Te słodsze doskonale uzupełnią dania orientalne i dobrze przyprawione. Najsłodsze można pić same lub z deserami i owocowymi ciastami. Tydzień Rieslinga minął... ale, oczywiście Rieslinga można go kupić przez
królestwo garówstali częściowo w dużych drewnianych beczkach. W nosie dominują aromaty zielonych jabłek, cytrusów i lekkiej wanilii. W ustach jest rześkie i owocowe. Pasować będzie do dań z kremowymi sosami oraz do drobiu. Cantina Terlano - Quartz Sauvignon Blanc Alto Adige 2012 Grona dojrzewają na wysokości 250 – 500 m n.p.m., nachylenie stoku dochodzi do 35 stopni. Wino dojrzewa 9 miesięcy(...)delikatne i dobrze wtopione. Wino jest dobrze zrównoważone i ma sporo ciała. Jest bardzo smaczne już dziś a i długie lata przed nim. Będzie doskonałym dodatkiem do dań mięsnych, drobiu, kaczki , bażanta, dziczyzny oraz grzybów. Cantina Caldaro - Pfarrhof Pinot Nero Riserva DOC 2010. Wino pochodzi z winnicy Montan/Montagna w samym sercu krainy Pinot Nero. Działka o powierzchni
królestwo garówkurczaka ? Ten przepis do dziś cieszy się ogromnym powodzeniem. Albo przepis na kurczaka faszerowanego (wyluzowanego) ....? To też był Wasz ulubiony przepis. Dzisiaj mam dla Was podobny przepis na danie z drobiu. Tym razem bardziej urozmaiciłam moje danie. Zrobiłam podudzia z indyka, które najpierw wyluzowałam z kości a potem nafaszerowałam podwójnie. Pod skórkę nałożyłam farsz z zieleniny(...)minut. Gotowe podudzia już mogłam zaserwować na stół. Można przekroić je wzdłuż albo pokroić w plastry. Można podać w całości. Jeśli lubicie mięso z drobiu a chcecie trochę urozmaicić smak Waszej potrawy, to polecam takie rozwiązanie. Jest smacznie i ładnie się prezentuje. Z powodzeniem może znaleźć się na świątecznym stole. Jeśli się zdecydujecie i zrobicie
Kuchnia u KrysiPachnie cytrusami, brzoskwinią i soczystszym jabłkiem. Usta lekkie, orzeźwiające z przyjemną kwasowością. Letnie wino w bardzo dobrej cenie. Przed podaniem schłodzić do 10 -12 stopni. Do lekkich dań z ryb, drobiu lub do picia solo. Bourgogne Hautes-Côtes de Nuits AOP Philippe de Bois d’Arnault 2013 (39,99 zł) to chardonnay pachnie beczką, dominują aromaty tostowe z lekką(...)nutą słodkich owoców. Dość duża kwasowość. Pić mocno schłodzone 8 – 10- stopni. Do nieco cięższych dań z ryb i drobiu. Coteaux Bourguignons AOP Cyril et Virginie 2013 (19,99 zł). W nosie dojrzałe czerwone owoce, pieprz i zioła. W ustach delikatne taniny i dość ostra kwasowość. Lekkie. Pić lekko schłodzone do 16 stopni. Côtes du Rhone AOP Cellier
królestwo garówbiałe wino. Z kolei wino czerwone wytrawne będzie dobrze współgrało z potrawami mięsnymi, cięższymi. Istnieje jednak kilka wyjątków, na przykład łagodny czerwony Merlot może doskonale harmonizować z daniami z drobiu. Jeśli wino było jednym ze składników sosu, koniecznie podaj do posiłku ten sam gatunek. Jakich połączeń unikać? Wina słodkie podawaj tylko do deserów. Nie łącz czerwonego wina(...)Betola Blanco, połączenie szczepów Chardonnay i Muscat, wina od Marka Konrada dla Frisco. Opinie o tym winie: pasuje do wszelkich dań z owoców morza. Frontera Chardonnay, kupisz w Faktorii Win. Rześkie, chilijskie wino będzie pasować do potraw z drobiu, białego mięsa oraz serów. * materiał zewnętrzny
Tradycyjna Kuchniaspożywczą i wstawić do nagrzanego piekarnika (180°C) na 1-1,5 godziny. W razie potrzeby doprawić do smaku. Przyprawa udko pieczone nadaje danią z drobiu wyrazisty smak i aromat. Świetnie nadaje się do wszystkich dań drobiowych pieczonych zarówno na patelni w piekarniki jak i na grillu. Dzięki tej mieszance kurczak będzie miał złocisto-czerwony kolor. Aby przygotować takiego
Moje domowe kucharzenieZależy od potrawy. Wołowina dobrze czuje się w towarzystwie liścia laurowego, majeranki, gałki muszkatołowej, cebuli, szałwii, pieprzu i tymianku. Cielęcina smakować będzie z czosnkiem, cebulą, pieprzem i oregano. Do drobiu pasuje imbir, majeranek, oregano, papryka, rozmaryn, szałwia, tymianek i estragon. Ryba z curry, koperkiem, gorczycą, cytryną, majerankiem, pieprzem i papryką, Marchewka lubi cynamon, goździki, majeranek, gałkę muszkatołową, rozmaryn i szałwię(...)zupy zastąpi nie tylko sól, ale słoną maggi, którą niektórzy sowicie doprawiają. Bazylia wzbogaca dania z pomidorów, sałatki, mięsa i ryby. Estragon to idealna przyprawa do drobiu oraz dań z jajek. Kolendrę najlepiej dodać do dań rybnych, mięsnych i z roślin strączkowych. Majeranek i tymianek to uzupełniające się wzajemnie bardzo aromatyczne zioła, które dodane do dań
KucharzycaKolejne danie z kurczakiem- KURCZAK W SOSIE SEROWYM Z BROKUŁAMI .Szybkie i smaczne! KURCZAK W SOSIE SEROWYM Z BROKUŁAMI SKŁADNIKI: 50dag.piersi z kurczaka
Kuchnia BeatyNie da się ukryć, że sezon grillowy zbliża się, i to coraz większymi krokami. Pora rozejrzeć się za ciekawymi potrawami. Może tak kiełbaski faszerowane. Składniki
mojewypiekiinietylkosałatki sałatka z ryżu, makaronu, drobiu, krewetek zielona sałata sałatki z pomidorów, z serem i mięsem różne sałatki z surowych i gotowanych składników Potrawy z jaj jajecznica, jajko sadzone, omlety omlety, jajecznica, jajko sadzone, suflety Ryby ryby gotowane, duszone i smażone ryby smażone, małże, dania jednogarnkowe z owoc(...)mielone wołowina, wieprzowina, gulasz, stek ciemne mięsa, głównie steki, rolady, pieczeń w occie, stew wołowiny steki, pasztety, farsze mięso mielone Drób i dziczyzna dania z drobiu w jasnych sosach pieczone kurczaki, potrawka z kury, pieczeń z dzika pieczone kurczaki, gęsi, indyki, podroby z gęsi, dania z dziczyzny, marynaty do dziczyzny pieczona dziczyzna
Pomysłowa kuchniaNiektórzy gotujący rodzice twierdzą, że w postaci tej zupy przemycają zdrowe składniki do diety swoich dzieci. Czyżby? Ja uważam, że jest to świetna przystawka do lekkich dań z drobiu. Tak właśnie myślę. Jak to przystawka - powinna być podana w niewielkiej ilości. Ma pobudzić kubki smakowe do gotowości i czujności przed daniem głównym. Wierzcie, sprawdzi się w tej roli
zadanie-gotowanieidealna propozycja dla miłośników tajskiej kuchni. Tradycyjne połączenie delikatnych warzyw, kolb małej kukurydzy i pędów bambusa z nutą mleczka kokosowego i orientalnymi przyprawami. Sos idealnie pasuje do dań z drobiu i dobrze komponuje się z krewetkami oraz z ryżem jaśminowym Uncle Ben’s." Mój kurczak w sosie tajskim świetnie skomponował się z ryżem Basmati. Danie przygotowywałam na rodzinny
Życie zaczyna się w kuchniBardzo lubię dania z drobiu i ciągle szukam nowych inspiracji do ich przyrządzania. Ostatnio planując na obiad kotlety, zastanawiałam się czym zastąpić tradycyjną panierkę. Szybko wpadłam na pomysł, by zamiast bułki tartej dać otręby owsiane. Smak kotletów okazał się całkiem inny, zupełnie oryginalny i zdecydowanie przypadł mi do gustu :) Szczerze polecam! Potrawa przygotowana z tego przepisu zawiera gluten
Kolizje Smaków