Ostatnio w moje ręce wpadła paczucha od Lubelli a w mniej świetny makaron Lubella mini rurki 5 warzyw. W tym samym czasie dostałam zaproszenie do
Życie zaczyna się w kuchniAlternatywa dla smażonego kurczaka;) a dodatkowo zamiast bułki czy płatków użyliśmy do tego pestek słonecznika, myślę że świetnie sprawdziłyby się też pestki dyni. Składniki: 2 pojedyncze
Życie zaczyna się w kuchniZima za oknem trzyma, więc ostre, rozgrzewające dania pojawiają się w naszym menu bardzo często. Bardzo lubię pewną stronę na Facebooku, która wyświetla filmiki
Życie zaczyna się w kuchniWczoraj przygotowałam dla nas obiad ze słodkim dodatkiem ananasa. Jak dla nas bomba smakowa na talerzu, mówię Wam;) Koniecznie spróbujcie. Delikatny kurczak w słodkim sosie śmietanowym
Życie zaczyna się w kuchniKlasyka w połączeniu z tym co tygryski lubią najbardziej czyli chilli :). Świeże papryczki są już dostępne w większości marketów i często też są uprawiane w Polsce
Kuchnia PROzdrowotnaPyszna propozycja na obiad, czyli nóżki kurczaka zawinięte w boczek marynowane w musztardzie. Mniam <3 Przepis pochodzi z magazynu "Pyszne. Nr 6/2016"> Zapraszam do
My Culinary ArtPyszne, soczyste w środku, chrupiące z zewnątrz udka kurczaka. Mniam <3 Najlepiej smakują podane z frytkami i surówką. Zapraszam do przygotowań! Składniki dla dwóch osób
My Culinary Art„ Za każdym razem gdy robię zakupy nie mogę przejść koło nich obojętnie. Chwila zastanowienia co wybrać: białe czy zielone i kolejny pęczek ląduje w koszyku. Trzeba
Wiem co jemŁatwy w wykonaniu i wyjątkowy w smaku kurczak w indyjskim sosie na bazie pomidorów i korzennych przypraw. Mniam <3 Danie inspirowane jest przepisem ze
My Culinary ArtTradycyjny, chrupiący z zewnątrz, z rozpływającym się masełkiem w środku kotlet Devolay (de volaille lub "kotlet po kijowsku"). Pycha <3 Najlepiej smakuje z frytkami i
My Culinary ArtSmażona wątróbka drobiowa... Jedni ją uwielbiają, drudzy zaś odwrotnie, wątróbka drobiowa... Owszem jest pracochłonna i strzela tłuszczem, ale jak wcześniej przygotujemy miejsce pracy, myślę że będzie
Pelusiowa KuchniaTak jak już wspominałam w poprzednich postach, miałam niesamowitą okazję gotować z Panem Andrzejem Polanem w programie " Czy na pewno umiesz gotować? odc.6 ", który emitowany jest
My Culinary ArtPrzepyszne mięsko, zadziwiający smak. Piersi kurze często są suche, ale w tym daniu są bardzo wilgotne i pyszne. Możecie zrobić takie mięsko na imprezy, obiadek
Kuchnia PokoleńSkładniki na 6 porcji: 2 łyżki oleju 2 piersi z kurczaka 6 tortilli 3 świeże figi, pokrojone w plastry 6 plastrów dojrzewającego sera, pokrojonych w paski
My Culinary Art