Indycze podudzia (wyluzowane) podwójnie faszerowane

Indycze podudzia (wyluzowane) podwójnie faszerowane

Indycze podudzia (wyluzowane) podwójnie faszerowane

Kiedy znudzi mi się jakieś danie, to wymyślam coś, żeby urozmaicić menu. A że święta za pasem więc okazji nie brakuje. Pamiętacie moje faszerowane udka z kurczaka ? Ten przepis do dziś cieszy się ogromnym powodzeniem. Albo przepis na kurczaka faszerowanego (wyluzowanego) ....? To też był Wasz ulubiony przepis. Dzisiaj mam dla Was podobny przepis na danie z drobiu. Tym razem bardziej urozmaiciłam moje danie. Zrobiłam podudzia z indyka, które najpierw wyluzowałam z kości a potem nafaszerowałam podwójnie. Pod skórk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia u Krysi

Autor

Krystyna BonerKrystyna Boner

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, papryka, pieczarki, przepisy na święta, por , kurczak, udka , indyk, świąteczne przepisy, udka z kurczaka, dania z kurczakiem, papryka faszerowana, mięsa pieczone, podudzia z kurczaka, kurczak z pieczarkami, kurczak z papryką , kurczak z czosnkiem, drugie danie, kurczak pieczony, dania na gorąco, pieczone udka, potrawy z kurczaka

Inne przepisy z Kuchnia u Krysi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.