nich zrażać. Sama mam problem z kokosem oraz różnych przysmaków z jego dodatkiem. Choć często używam w kuchni mleko kokosowe, lubię też czasami posypać jego wiórkami owsiankę czy ciasto, to jednak jego dodatek w niektórych produktach wydaje mi się zbyt przytłaczający i zbyt intensywny. I tak jest w tym przypadku. Przez moją trwającą już od wielu lat awersję do kokosa(...)pomarańczowa i olejek cytrusowy grają tu główną rolę i wnoszą świeży powiew w głęboką, karmelową słodycz daktyli. Najbardziej zaskoczyła mnie konsystencja batoników: przypomina mi nieco batoniki ciągutki z dodatkiem karmelu, które większość z nas lubi, tak więc jestem przekonana, że z pewnością posmakują dzieciom. Skład: daktyle*, migdały*, wiórki kokosowe*, skórka pomarańczowa* (5%), wanilia*, olejek cytrusowy*. Yummy Żurawinowy Smakuje rewelacyjnie – podobnie
Roślinna - blog wegański