mojprzepisna.pl | Owsiane babeczki z żurawiną Kolejne bardzo proste i zdrowe owsiane wypieki, obok Kokosowo-owsianych ciasteczek FIT oraz Zdrowych i ekspresowych ciasteczek z bananami bez tłuszczu
moj przepis namojprzepisna.pl | Owsiane babeczki z żurawiną Kolejne bardzo proste i zdrowe owsiane wypieki, obok Kokosowo-owsianych ciasteczek FIT oraz Zdrowych i ekspresowych ciasteczek z bananami bez tłuszczu
moj przepis nalodówce. Z poniższej porcji ciasta wyjdzie Wam około 12 śniadaniowych, lekkich placuszków jogurtowych. Smażcie je na dobrze rozgrzanym oleju, po kilka minut z jednej strony i podajcie kiedy są jeszcze ciepłe. Placuszki mogą być także dobrym pomysłem na drugie śniadanie, śmiało możecie je włożyć do lunchboxa Smacznego! Zobacz też: Pełnoziarniste placuszki z borówkami Placuszki z banana i płatków owsianych Placuszki
Kuchnia Bazyliimojprzepisna.pl | Owsiane babeczki z żurawiną Kolejne bardzo proste i zdrowe owsiane wypieki, obok Kokosowo-owsianych ciasteczek FIT oraz Zdrowych i ekspresowych ciasteczek z bananami bez tłuszczu
moj przepis nasmakują. Spróbujcie koniecznie. Ciasto: 2 szklanki mąki pełnoziarnistej 1 szklanka mąki pszennej 2 łyżki kakao 3 jaja 1 łyżka oleju rzepakowego szczypta soli 1 szklanka mleka 2 szklanki wody gazowanej Wszystkie składniki mieszamy dokładnie ze sobą, odstawiamy na 10 minut i smażymy naleśniki. Nadzienie: 150 g serka kanapkowego 100 g jogurtu naturalnego 2 dojrzałe banany 1 szklanka wiórek kokosowych
Cynamonowe szczęściesmażenia Sposób przygotowania: Banana (wybrałam takiego większego i dojrzałego, aby był słodki) obrałam i pokroiłam na plasterki. Wrzuciłam do pojemnika blendera i zblendowałam na gładką papkę. Papkę bananową przełożyłam do miski. Dodałam mąkę tortową, jajko, mleko i szczyptę soli. Wszystko zmiksowałam do połączenia składników. Małą patelnię nagrzałam. Posmarowałam ją lekko olejem i nalałam porcję ciasta naleśnikowego rozprowadzając je po całej
Waniliowe ImprowizacjeWiedzieliście, że placki tortilli można wykorzystać do słodkiego deseru? Wiedzą o tym niektórzy bywalcy Pizza Hut. Wspaniały deser, który możecie zrobić w domu. Przepis jest na
Bułka z ChlebemJaja utrzyj z rozgniecionym bananem i erytrolem/cukrem. Mąkę ze zmielonymi płatkami owsianymi wymieszaj z olejem, jogurtem i dodaj do tego masę z jajami. Wszystko wymieszaj. Masa powinna nie być gęsta, jak jest za gęsta dodaj troszkę wody. Masę przekładaj łyżką do foremek wyścielonych papierkiem do muffinek - włóż do każdej kostkę czekolady i przykryj ponownie masą ciasta. Piec w temperaturze
MintTasteciasto, ale także owsiankę w wersji pieczonej. Składniki: 210 g płatków owsianych bezglutenowych 1/3 laski wanilii (opcjonalnie) 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżka Tropicana Blend (Unicorn Superfoods) 1 łyżka Alkalising Blend (Unicorn Superfoods) 1 łyżka Antioxidant Blend (Unicorn Superfoods) 6 łyżek oleju kokosowego 250 ml napoju roślinnego 200 g banana
Zdrowie na języku :PPlacuszki bananowe są świetnym pomysłem na szybkie i dodające energii śniadanie, ale także pyszny obiad czy deser dla dzieci. Do placuszków możemy użyć mocno dojrzałych bananów
PysiaGotuje.pljogurtu greckiego Truskawki Banan Odrobina miodu Kilka listków mięty (opcjonalnie) Przygotowanie: Krok 1 Zmiksuj orzechy, daktyle i miód w blenderze. Nie muszą być rozdrobnione na proszek – mogą zostać nieco większe kawałki. Przełóż do foremki (koniecznie z wyciąganym dnem), rozprowadź równomiernie po dnie i bokach a następnie mocno dociskaj palcami, tak żeby orzechy utworzyły zwarte „ciasto”. Zadbaj o to, żeby
Niedzielny kucharzjabłek lub gruszek, bananów, posiekanych truskawek czy jagód szczypta soli olej do smażenia do podania cukier puder Przygotowanie: Mleko lub kefir mieszam z rozgniecionymi drożdżami, dodaję trochę mąki, odstawiam w ciepłe miejsce na 10 minut. W międzyczasie łączę resztę składników – oprócz owoców – mikserem lub łyżką, w zależności jak chłonna jest mąka to dodaję do ciasta trochę więcej mąki
Zasmakuj Kuchniłyżka ksylitolu kiwi banan 5 łyżek jogurtu naturalnego garść jagód goji i płatków migdałowych Sposób przygotowania: Mleko przelewamy do półmiska, wbijamy jajko, dodajemy olej kokosowy i łączymy płynne składniki. Mąkę mieszamy z proszkiem, przesypujemy do płynnych składników, na koniec dodajemy ksylitol. Mieszamy trzepaczką do uzyskania jednolitej, płynnej masy. Konsystencja powinna być podobna do konsystencji ciasta na naleśniki. Rozgrzewamy gofrownicę
Prosto i Smacznie z AnetąW zeszłym tygodniu udało mi się zakupić mąkę kasztanową w bardzo okazyjnej cenie. Od razu skusiłam się na kilka paczek i zabrałam za robienie wypieków. Zbliża
Kasia SarnaMuffinki bananowe z wiórkami kokosowymi i orzechami Kolejna odsłona muffinek - tym razem skupiłam się na tym, by była to naprawdę, jeśli nie zdrowa, to przynajmniej zdrowsza
Moje Qulinaria