Makaron jemy od wielu lat. Można go przyrządzić na różne sposoby. Warto jednak sięgać po makarony dobrej jakości, także te wytwarzane rzemieślniczo, by mieć pewność, że
Kuchnia MagdaLeny3-4.03 po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne Szkolenie cukiernicze cz.1 w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie. To miejsce ma jakąś taką niesamowitą energię
Ostra na SłodkoZ pewnością niejednokrotnie podczas gotowania zauważyłaś, że twoje ręce i usta są strasznie suche i wymagają dodatkowej pielęgnacji. To zupełnie normalne. Częste mycie rąk, narażenie na
Kuchnia MagdaLenyProsty przepis na sałatkę imprezową z kapustą pekińską w roli głównej. Sałatka, oprócz kapusty pekińskiej, składa się z kurczaka smażonego w przyprawie kabab-gyros, kukurydzy, ogórków
Kuchnia MagdaLenyGarnek żeliwny często określa się mianem kultowego naczynia. Dawniej miał swoje stałe miejsce niemal w każdym domu. Obecnie żeliwny garnek przeżywa swój wielki powrót! Jeżeli i
Kuchnia MagdaLenyPrzepis na szybką zupę w stylu meksykańskim. Do przygotowania pikantnej zupy meksykańskiej potrzebujemy czerwonej cebuli, czerwonej papryki, szarpanego fileta z kurczaka (wcześniej ugotowanego w bulionie) oraz
Kuchnia MagdaLenyKobiety coraz częściej szukają na rynku produktów witaminowych oraz suplementów, które mogą wspomagać proces odchudzania, a także poprawne funkcjonowanie kobiecego organizmu. Dbasz o to, aby Twoja
Kuchnia MagdaLenyTortille w wersji polskiej to pomysł na szybki obiad. Koperty z tortilli nadziane farszem z kiszonej kapusty z marchewką i boczku wędzonego, z dodatkiem tartego sera
Kuchnia MagdaLenyPrzepyszny, kruchy schab pod warzywną pierzynką to propozycja na mięsny obiad dla całej rodziny. Pieczone w piekarniku plastry schabu pod pierzynką z kapusty pekińskiej, pora, marchewki
Kuchnia MagdaLenyPyszna sałatka z kapustą pekińską, świeżym szpinakiem i dodatkami w stylu włoskim - suszonymi pomidorami, oliwkami, salami oraz serkiem typu włoskiego. Dodatkowo dla osób lubiących ostre smaki
Kuchnia MagdaLenyCo najbardziej nas gubi, gdy próbujemy jeść zdrowo? Można śmiało postawić tezę, że dwie rzeczy: niezdrowe przekąski i wysoko przetworzone produkty. Nie musisz jednak zupełnie unikać
Kuchnia MagdaLenyPrzepis na tradycyjny, wigilijny barszcz czerwony, który króluje w naszym rodzinnym domu już od kilkunastu lat. Zazwyczaj przygotowuje go moja mama, w dużym garze i jemy
Kuchnia MagdaLenyprzepisów na sałatki i przystawki na Boże Narodzenie Herbatka z dedykacją – wyjątkowe podziękowanie dla gości Korzenny sernik na Święta! Piernikowe ciasto na Boże Narodzenie Ciasta na Boże Narodzenie! Świąteczne ciasta – 20 sprawdzonych przepisów Ciasto Balladyna BEZ PIECZENIA – przepis z kajmakiem i galaretką
Via GustoNajważniejszym elementem świątecznego wieczoru jest oczywiście kolacja, jednakże co po niej? Gdy emocje nieco opadną, każdy z domowników otrzyma już swój wymarzony prezent, można w końcu
Kuchnia MagdaLenyIstnieje kilka produktów spożywczych, których tak naprawdę nie sposób nie lubić. Rzadko kiedy słyszymy przecież, że ktoś nie lubi pizzy, czy czekolady. Podobnie jest w przypadku
Kuchnia MagdaLeny