Wiosna na talerzu – nowalijki i wiosenne ciasta

Wiosna na talerzu – nowalijki i wiosenne ciasta

Wiosna na talerzu – nowalijki i wiosenne ciasta

Wiosna to czas, kiedy w sklepach pojawiają się nowalijki. Niezwykle chętnie kupujemy chrupiące rzodkiewki, soczyście zielony szczypiorek i okrągłe pomidorki z nadzieją, że dostarczą nam wielu cennych witamin i minerałów. Czy aby na pewno tak jest? Dowiedz się, czy warto jeść nowalijki oraz poznaj przepisy na najlepsze wiosenne desery. Zadbaj o siebie na wiosnę Wiosną wielu z nas chce zadbać o swój organizm i wzmocnić go po jesieni oraz zimie. Nie ma złego momentu na dbanie o siebie, więc jeśli czujesz potrzeb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, śniadania, deser, sernik, tarta, placki, kolacja, obiad, zupa, tort, bez pieczenia, torty, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, truskawki, truskawka, sernik na zimno, ciasto z truskawkami

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.