Pieczone w piekarniku filety z kurczaka pod pierzynką z pasty znanej w internecie jako "million dollar dip". Nie bez powodu tak się nazywa! Jak sugeruje
Kuchnia MagdaLenyMakaron jemy od wielu lat. Można go przyrządzić na różne sposoby. Warto jednak sięgać po makarony dobrej jakości, także te wytwarzane rzemieślniczo, by mieć pewność, że
Kuchnia MagdaLeny3-4.03 po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne Szkolenie cukiernicze cz.1 w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie. To miejsce ma jakąś taką niesamowitą energię
Ostra na SłodkoZ pewnością niejednokrotnie podczas gotowania zauważyłaś, że twoje ręce i usta są strasznie suche i wymagają dodatkowej pielęgnacji. To zupełnie normalne. Częste mycie rąk, narażenie na
Kuchnia MagdaLenyCatering to popularna opcja, z której coraz chętniej korzystamy. Jest to bowiem rozwiązanie, które stanowi świetną alternatywę dla typowych rozwiązań. Cateringi pojawią się na domowych uroczystościach
Kuchnia MagdaLenyProsty przepis na sałatkę imprezową z kapustą pekińską w roli głównej. Sałatka, oprócz kapusty pekińskiej, składa się z kurczaka smażonego w przyprawie kabab-gyros, kukurydzy, ogórków
Kuchnia MagdaLenyGarnek żeliwny często określa się mianem kultowego naczynia. Dawniej miał swoje stałe miejsce niemal w każdym domu. Obecnie żeliwny garnek przeżywa swój wielki powrót! Jeżeli i
Kuchnia MagdaLenyPrzepis na szybką zupę w stylu meksykańskim. Do przygotowania pikantnej zupy meksykańskiej potrzebujemy czerwonej cebuli, czerwonej papryki, szarpanego fileta z kurczaka (wcześniej ugotowanego w bulionie) oraz
Kuchnia MagdaLenyKobiety coraz częściej szukają na rynku produktów witaminowych oraz suplementów, które mogą wspomagać proces odchudzania, a także poprawne funkcjonowanie kobiecego organizmu. Dbasz o to, aby Twoja
Kuchnia MagdaLenyTortille w wersji polskiej to pomysł na szybki obiad. Koperty z tortilli nadziane farszem z kiszonej kapusty z marchewką i boczku wędzonego, z dodatkiem tartego sera
Kuchnia MagdaLenyPrzepyszny, kruchy schab pod warzywną pierzynką to propozycja na mięsny obiad dla całej rodziny. Pieczone w piekarniku plastry schabu pod pierzynką z kapusty pekińskiej, pora, marchewki
Kuchnia MagdaLenyPyszna sałatka z kapustą pekińską, świeżym szpinakiem i dodatkami w stylu włoskim - suszonymi pomidorami, oliwkami, salami oraz serkiem typu włoskiego. Dodatkowo dla osób lubiących ostre smaki
Kuchnia MagdaLenyCo najbardziej nas gubi, gdy próbujemy jeść zdrowo? Można śmiało postawić tezę, że dwie rzeczy: niezdrowe przekąski i wysoko przetworzone produkty. Nie musisz jednak zupełnie unikać
Kuchnia MagdaLenyPrzepis na tradycyjny, wigilijny barszcz czerwony, który króluje w naszym rodzinnym domu już od kilkunastu lat. Zazwyczaj przygotowuje go moja mama, w dużym garze i jemy
Kuchnia MagdaLenyprzepisów na sałatki i przystawki na Boże Narodzenie Herbatka z dedykacją – wyjątkowe podziękowanie dla gości Korzenny sernik na Święta! Piernikowe ciasto na Boże Narodzenie Ciasta na Boże Narodzenie! Świąteczne ciasta – 20 sprawdzonych przepisów Ciasto Balladyna BEZ PIECZENIA – przepis z kajmakiem i galaretką
Via Gusto