Składniki: bułka paryska 1 sztuka, woda zimna 1 szklanka, kiełbaska 1 sztuka, olej rzepakowy 4 łyżki, cebula 1 sztuka mała, pieczarki 4 sztuki średnie, jajka 3
W Mojej Kuchni LubięDziś historie powstania sałatki Cezar możecie przeczytać u Amber a ja powiem tylko że ilu kucharzy tyle jej wersji. Jedna prześciga drugą i każda pyszna. Sami
Moje Małe CzarowanieCo to jest pesto? To tradycyjny, włoski zielony sos, który składa się z orzeszków piniowych, świeżej bazylii, parmezanu , czosnku i oliwy. Jednak w ostatnim czasie termin
Tajemnice SmakuPasta dr. Budwig pomaga chronić się przed nowotworami. Za odkryciem leczniczego działania pasty z oleju lnianego i twarożku stoi dr. Johanna Budwig, zmarła przed kilkoma laty
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuPasta z awokado i bobu to pierwszy przepis, jaki udało mi się na szybko przygotować z ostatniej książki Yotama Ottolenghi “Prosto”. Wprowadziłam bardzo małe
Tajemnice SmakuZielona pasta z ciecierzycy i awokado to taki mariaż dwóch przepysznych dań, hummusu i guacamole. Kiedy połączymy ze sobą ciecierzycę i awokado, otrzymamy pastę, która jest
Tajemnice SmakuTen dżem polubią amatorzy słodko-kwaśno-gorzkich smaków. Czy jest w nim gin i tonic? A no nie ma, te dodatki zostały tylko w nazwie. Przepis
Tajemnice SmakuNormal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style
R'n'G KitchenOstatnio piszecie do mnie że troszkę za mało pieczywa u mnie na blogu, więc postaram się poprawić. SKŁADNIKI: 250g mąki owsianej 250g mąki pszennej typ 500
Dziś Ja gotujeDzień Dobry w niedzielę :) Upiekłam taki zakręcony chlebek. Smakuje na ciepło jak i na gorąco. Można przygotować na obiad, kolację, przekąskę czy imprezę. Gorący trochę
IzabelawkuchniJakimś wielkim fanem takich zamienników raczej nie jestem, ale paprykarz jaglany czy faux gras z przepisów Marty Dymek bardzo szanuję i szczerze uwielbiam. Historia powstania tego
Roślinożerni urlopowiczeNormal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style
R'n'G KitchenBułeczki z Rokietnicy - kuchnia podkarpacka Bułeczki z Rokietnicy to nietypowy wypiek. Choć wyglądem przypominają pieczywo drożdżowe, są to wytrawne bułeczki z ciasta krucho-drożdżowego. Charakterystyczny smak
Trzeci talerzPuszyste bułeczki maślane z czosnkiem i ziołami Już podczas pieczenia tych pysznych bułeczek zapach roznosi się po całym mieszkaniu. Świetnie smakują zarówno na ciepło jak i
Blog z Apetytem