Seria marokańskich przepisów trwa w najlepsze ( choć od mojego powrotu z Marrakeszu minęły już 3 miesiące! ). Dziś zapraszam Was na tradycyjny, marokański chlebek z patelni –
Ostra na SłodkoPyszny dodatek do pieczywa który przygotujesz w kilka chwil. Pasta z sardynek sprawdzi się również podana na krakersach jako smaczna przekąska na imprezę. Sardynki w oleju
Andzia PichciPasta jajeczna z suszonymi pomidorami Dziś mam dla Was prosty i pyszny przepis. Kiedyś nie wyobrażałam sobie tygodnia bez pasty jajecznej. To wspaniałe urozmaicenie tradycyjnych kanapek
Słodkie okruszkiPrzepis na ta pyszną sałatę pochodzi z książki "Nasz rok w Oriencie" Victorii Twead. "Podaję tę cudowną, świeżą sałatę z mięsem, rybą, kurczakiem
Moje Małe CzarowanieUwielbiam takie szybkie pieczywo a do tego pyszne i pulchniutkie. Idealnie smakują jako dodatek do sosów, na śniadanie do dipów, past i czego tak uważacie. Z
Moje Małe CzarowanieSkładniki: bułka paryska 1 sztuka, woda zimna 1 szklanka, kiełbaska 1 sztuka, olej rzepakowy 4 łyżki, cebula 1 sztuka mała, pieczarki 4 sztuki średnie, jajka 3
W Mojej Kuchni LubięDziś historie powstania sałatki Cezar możecie przeczytać u Amber a ja powiem tylko że ilu kucharzy tyle jej wersji. Jedna prześciga drugą i każda pyszna. Sami
Moje Małe CzarowanieCo to jest pesto? To tradycyjny, włoski zielony sos, który składa się z orzeszków piniowych, świeżej bazylii, parmezanu , czosnku i oliwy. Jednak w ostatnim czasie termin
Tajemnice SmakuPasta dr. Budwig pomaga chronić się przed nowotworami. Za odkryciem leczniczego działania pasty z oleju lnianego i twarożku stoi dr. Johanna Budwig, zmarła przed kilkoma laty
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuPasta z awokado i bobu to pierwszy przepis, jaki udało mi się na szybko przygotować z ostatniej książki Yotama Ottolenghi “Prosto”. Wprowadziłam bardzo małe
Tajemnice SmakuZielona pasta z ciecierzycy i awokado to taki mariaż dwóch przepysznych dań, hummusu i guacamole. Kiedy połączymy ze sobą ciecierzycę i awokado, otrzymamy pastę, która jest
Tajemnice SmakuTen dżem polubią amatorzy słodko-kwaśno-gorzkich smaków. Czy jest w nim gin i tonic? A no nie ma, te dodatki zostały tylko w nazwie. Przepis
Tajemnice SmakuNormal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style
R'n'G KitchenOstatnio piszecie do mnie że troszkę za mało pieczywa u mnie na blogu, więc postaram się poprawić. SKŁADNIKI: 250g mąki owsianej 250g mąki pszennej typ 500
Dziś Ja gotuje