Zdrowe dzieci to szczęśliwa matka. Chore dzieci to matka lekko znerwicowana, niewyspana i robiąca dziesięć rzeczy naraz, zanim jeszcze dobrze zdąży otworzyć jedno oko 😉 Teraz znów
gotować!Składniki: 80 dkg ziemniaków 1 duża marchewka 15 dkg wędzonego boczku 2 cebule 1 czerwona papryka 4 łyżki oleju sól pieprz 2 łyżki siekanej natki pietruszki
Przepisy kulinarne babci AntoninyŚwietny pomysł na wege śniadanie lub obiad. Smak brokuła nie jest ani trochę wyczuwalny dzięki przyprawom, które są wyraziste i mocne. Całość dopełnia delikatny smak jajka
CzarnawisienkaKlasyczne, smażone PRZEGRZEBKI Z WARZYWAMI i świeżymi ziołami to prawdziwa... Artykuł Przegrzebki z warzywami pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPieczone filety kurczaka z warzywami, czyli zdrowy i szybki obiad w 15 minut <3 Gorąco polecam! :)) Inspiracja do przepisu pochodzi stąd: 15 Minute Healthy Roasted
Kulinarne PrzebojeLubicie kasze? jakie najbardziej a jakie najmniej? Ja jem wszystkie i każda mi smakuje ale tak naj naj to pęczak. Czasami mówią mi że zjem wszystko
Moje Małe CzarowanieLubicie kasze? jakie najbardziej a jakie najmniej? Ja jem wszystkie i każda mi smakuje ale tak naj naj to pęczak. Czasami mówią mi że zjem wszystko
Moje Małe CzarowanieSałateczkę podpatrzyłam u znajomych (pozdrawiam was Tatarki). Sałatka Doris była inspiracją, ponieważ wątpię czy dobrze zapamiętałam przepis, ale i tak sałatka wyszła super. Sałatkę można jeść
IMPRESJA SMAKUCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuskładniki: 450 g różyczek kalafiora 450 g różyczek brokuła 100 g sera żółtego 200 ml śmietany kremówki 3 żółtka sól, pieprz, gałka muszkatołowa wykonanie: W osobnych
Domowy Smak JedzeniaPrawie zdrowe. Można spróbować zastąpić śmietanę jogurtem i pominąć ser... ale to nie to samo. Oprócz walorów smakowych jego zaletą jest szybkie przygotowanie. Trwa ono tyle
Czerwony GupikBardzo proste i szybkie w przygotowaniu danie, jak to zwykle bywa z makaronami. Czytaj więcej »
Kasia SarnaTen tydzień jest wyjątkowo upalny, co sprzyja jedzeniu surówek. Wczoraj na podwieczorek zrobiłam sobie miskę warzyw osłodzoną rodzynkami. Sprawdziła się o wiele lepiej niż zestaw kawa
Kasia SarnaPasztecik brokułowy z sosem czosnkowym pojawia się na naszym stole regularnie, od lat. Jednak dopiero jemenicki placek lahuh wyeksponował głębię jego smaku. Od dzisiaj więc ten
WiszniówkaCo dzieci najczęściej bardzo chętnie zjadają? Parówki! Czego nie lubią na swoich talerzach? Zielonych warzyw. Jak sprawić, aby jedno i drugie „pochłaniały” równie ochoczo
Wiszniówka