Pasta z rzodkiewki i majonezem

Pasta z rzodkiewki i majonezem

Pasta z rzodkiewki i majonezem

Przepis na : śniadanie

Składniki: 2 pęczki dorodnej rzodkiewki 1 łyżka majonezu 1 łyżeczka cukru sól, świeżo zmielony pieprz do smaku Wykonanie: Rzodkiewkę myjemy, oczyszczamy z korzonków oraz z górnych listków. Trzemy na tarce jarzynowej o grubych oczkach. Do startej rzodkiewki dodajemy majonez przyprawiamy cukrem, solą, pieprzem świeżo mielonym, dokładnie mieszamy. Podajemy z każdym pieczywem do wędliny lub sera żółtego, do smaku posypujemy świeżym szczypiorkiem. Smacznego :) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kgwjanczewo

Autor

Kgw JanczewoKgw Janczewo

Jesteśmy kobietami które cenią tradycje. Nasze koło jest jednym z nielicznych z tak długim stażem działania. Naszą pasją jest rozpieszczanie podniebienia naszych rodzin oraz gości.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

majonez, mielone, ciasto, pieczywo, ser żółty, tarta, śniadania, ser, śniadanie, pasty, pasta, pieczeń z mielonego

Inne przepisy z kgwjanczewo

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.